Niko ne dolazi kod Džekinog saigrača zbog kućnog ljubimca - Nudi 3.000 dolara da bi ga neko čuvao

Kent ima neobičnog ljubimca

Niko ne dolazi kod Džekinog saigrača zbog kućnog ljubimca - Nudi 3.000 dolara da bi ga neko čuvao

Midhat Šljivak

Engleski fudbaler Ryan Kent ovog ljeta je postao novi član Fenerbahčea. U Tursku je 26-godišnji ofanzivac stigao iz Rangersa, a u svom domu je ostavio neobičnog ljubimca. Kent u kući drži krokodila i traži nekog da se brine o njemu uz odličnu platu.

Ryan Kent je zaista sjajan fudbaler. Igrao je fenomenalno pet godina u Rangersima, a ovog ljeta je odlučio da promijeni sredinu i potpisao je za turski Fenerbahče.

Momak iz Oldhama za sobom je ostavio neobičnog ljubimca. U njegovom domu posebno mjesto zauzima krokodil, koji ima ulogu kućnog ljubimca 26-godišnjeg fudbalera.

Kent je lud za divljim životinjama, a za svog ljubimca u kući želi samo najbolje. Zato je dao oglas u kojem traži osobu koja će se birinuti za krokodila dok je on u Istanbulu.

Ponudio je ovaj fudbaler zanimljive uslove. Plata je 3.000 dolara i plaćeno je zdravstveno osiguranje, a sve što je potrebno je da se konstantno pazi i hrani ovaj poprilično neobičan ljubimac.

Oglasi

Njegov nekadašnji saigrač James Tavernier je svjedočio o ludim ljubimcima u kući.

"Ima dva krokodila u kući. Ne, nije šala", poručio je Tavernier.

Ne zna se gdje je drugi krokodil završio, ali jedan je očigledno još uvijek u vlasništvu sjajnog fudbalera koji je smatrao i da njegove kolege moraju dijeli itstu ljubav.

Tako je 2018. godine hrvatskom fudbaleru Nikoli Katiću kao božićni poklon dao malu zmiju, što je ovog poprilično šokiralo.

Kent je ogroman ljubitelj životinja. Tako je prije nekoliko dana novac odlučio uložiti i na kupovinu trkaćih konja, te je vlasnik dva grla.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti