Mjesec dana opijanja ga žestoko koštalo, užasan izgled tijela Jacka Grealisha šokirao svijet

Šta će reći Guardiola?

Mjesec dana opijanja ga žestoko koštalo, užasan izgled tijela Jacka Grealisha šokirao svijet

Endin Čaušević

Jack Grealish već sedmicama slavi osvajanje Lige prvaka s Manchester Cityjem i čini se da se uopšte ne trijezni od svakodnevnog konzumiranja alkohola. Englez se nalazi još uvijek na odmoru, a kakav trag je takvo opijanje ostavilo na tijelo veznjaka prvaka Evrope je zaista šokantno.

Manchester City je prije mjesec dana uspio u finalu Lige prvaka da pobijedi Inter sa 1:0 u vleikom finalu koje je odigrano u Istanbulu i po prvi put u historiji dođe na tron Evrope.

Igrači Cityja znali su kako da proslave osvajanje ovog trofeja, no ono što Grealish radi je prešlo sve granice.

Grealish ne prestaje sa svojim opijanjem, a pred početak priprema za novu sezonu izgleda zaista očajno. Još uvijek je na odmoru na Ibizi, no u narednim danima morat će se javiti Pepu Guardioli i početi s treninzima.

Englez je prethodnih godina tokom odmora vrijedno radio i nije se toliko "uništavao" alkoholom, no osvajanje Lige prvaka mu je očito bio otpusni ventil kojeg on još uvijek nije uspio da zatvori.

Oglasi

Ono što je posebno šokiralo javnost u Engleskoj jeste stanje u kojem se Grealish nalazi. Pojavilo se nekoliko fotgrafija s njegovog odmora s Ibize, a niko ne može da vjeruje u kakvom stanju je njegovo tijelo.

Svakodnevno opijanje u posljednjih mjesec dana ostavilo je itekakav trag, a njegovo inače isklesano tijelo trenutno izgleda zaista neprepoznatljivo.

Image

Prethodnih ljeta je radio itekako na fizičkoj spremi i svoje tijelo dovodio skoro do savršenstva, no ovaj put je Grealish totalno podbacio što bi ga na kraju itekako moglo koštati.

Topless Jack Grealish scores screamer in training as Man City star back to  work - Daily Star

Oglasi

Sigurno je da će Grealishu trebati nekoliko sedmica da se koliko-toliko vrati u formu, a koliko će Guardiola imati strpljenja za sve to trenutno je veliko pitanje.

Guardiola je upozoravao Grealisha da se mora kontrolisati jer svi znaju koliko on voli da pije i tulumari, a nakon osvajanja Lige prvaka potpuno je izgubio kontrolu što su fotografije pred sami početak priprema za novu sezonu najbolje pokazale.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Grealish i društvo će u narednim danima stići u Manchester na početak priprema, a potom ih očekuje turneja po Aziji gdje će do kraja mjeseca odigrati tri prijateljske utakmice.

Prvi pripremni meč igraju protiv Yokohama Marinosa u Tokiju 23. jula, dok tri dana kasnije na istom stadionu igraju protiv Bayerna. Turneju u Azuji završavaju 30. jula u Seulu utakmicom protiv Atletico Madrida.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Amaru
Bas me zanima kako vi kvazi novinari izgledate, prezimenjaci pogotovo
5 1
Mel_Glupson
Cijele noći ja na splavu snjom sam bio .... hehehe
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti