Seks skandal o kojem se priča: Muž oprostio ženi koja je završila u krevetu poznatog fudbalera

Ciprian Marica u krevetu s udatom ženom

Seks skandal o kojem se priča: Muž oprostio ženi koja je završila u krevetu poznatog fudbalera

Midhat Šljivak

Bivši rumunski fudbaler Ciprian Marica našao se u centru seks skandala.

Objavljen je video na kojem se vidi kako je suprug uhvatio svoju ženu u hotelu kako ga vara s Maricom i uslijeldila je žestoka rasprava.

Ovaj skandal desio se prošlog ljeta u Cluju, ali je video tek prije nekoliko dana objavljen u medijima.

Ispostavilo se na kraju da je Marica završio s Anom Muntean, suprugom Florina Munteana, bivšeg rumunskog košarkaša i majkom dvoje djece.

Nesretni Florin je prevaru supruzi oprostio. Očigledno da to što ga je prevarila nije bilo dovoljno da je ostavi i oni su nastavili zajednički život.

Interesantno je svakako i da je Ana često komentarisala fotografije Marice i njegove djevojke Ioane Marcu. Očigledno su bili u bliskim odnosima, a na kraju je Ana završila u krevetu sa rumunskom zvijezdom.

Top Komentari

YouTalkinToMe
To je ta današnja žena, majka, kraljica. A to su i danasnji muskarci.
5 2
brox
Pa se ti oženi
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi