Seksi menadžerica: Kad ona pregovara, klubovi pristaju na sve uslove!

Ana Maria dovela pojačanje u Partizan i zaintrigirala srbijanske medije

Seksi menadžerica: Kad ona pregovara, klubovi pristaju na sve uslove!

O. Lekić

Čelnici Partizana polako, ali sigurno sklapaju ekipu za novu sezonu, pa je u Humsku stigao i rumunski fudbaler Gabriel Enache.

Ipak, Enache nije privukao toliko pažnje tamošnjih medija kao "misteriozna" ljepotica koja se našla u njegovom društvu prilikom sklapanja ugovora sa Partizanom.

Riječ je, naime, o Ani Mariji Prodan, fudbalskoj menadžerki koja je dobro poznata u Rumuniji, a upravo je ona posredovala u transferu Enachea u redove Partizana.

Sigurno je da su čelnici Partizana bili popustljiviji prema zahtjevima ove atraktivne Rumunke nego što bi to bio slučaj da je za pregovaračkim stolom sjedio neki namrgođeni menadžer.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi