Deset godina mlađi: Ibričićeva fotografija pokazala nevjerovatan rezultat nakon presađivanja kose

Oglasio se na Instagramu

Deset godina mlađi: Ibričićeva fotografija pokazala nevjerovatan rezultat nakon presađivanja kose

Endin Čaušević

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine, Senijad Ibričić, nedavno je iznenadio javnost kada je pokazao da je promijenio svoj imidž i da se odlučio za presađivanje kose. Nekoliko mjeseci nakon operacije Ibričić je objavio novu fotografiju i pokazao da je sada potpuno drugi čovjek.

Ibričić je već godinama imao problem s gubitkom kose što se moglo jasno vidjeti, no zbog činjenice da je presađivanje kose postalo itekako popularno među muškarcima, a posebno fudbalerima i on se odlučio na takav korak.

Među prvim igračima iz BiH koji su to uradili je Miralem Pjanić koji se za presađivanje kose odlučio prije dvije godine, a rezultati su zaista iznenađujuće dobri.

Na promjenu imidža i rješavanje problema oko gubitka kose odlučio se i Ibričić koji zaista sada izgleda dosta mlađe neko prije.

Ibričić je prvi put javno pokazao da je presadio kosu prije nekoliko sedmica kada je na Meazzi pratio utakmicu Intera i bodrio svog dobrog prijatelja Edina Džeku, a jednostavno odmah su svi vidjeli veliku promjenu na njemu.

Oglasi

Da je operacija prošla u najboljem redu Ibričić je pokazao jučerašnjom fotografijom koju je objavio na Instagramu.

Sve ide prema planiranom, a kosa je već sada dosta narasla što najbolje pokazuje da je presađivanje prošlo odlično, te zaista Ibričić izgleda dosta mlađe sa svojim novim imidžom.

Ibričić je svoju igračku karijeru završio prošle godine u dresu Domžala gdje je nastupao pet sezon, a nakon toga preuzeo je ulogu sportskog direktora ovog kluba.

Ovaj 37-godišnjak najbolje dane karijere proveo je u splitskom Hajduku, a igrao je još za Podgrmeč, Zagreb, Lokomotiv Moskva, Gaziantepspor, Kasimasa, Erciyesspor, Vardar, Karsiyaka, Sepahan i Koper.

U dresu reprezentacije Bosne i Hercegovine odigrao je 43 utakmice i postigao je četiri gola.

Top Komentari

komentator1
Jes se proljepso
3 0
plemic
pomislih ibrićić junior.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti