Tražio je čudo i dobio ga je: Sergio Ramos za 13.000 eura operisao lice, postao je drugi čovjek!

Imao je niz estetskih operacija

Tražio je čudo i dobio ga je: Sergio Ramos za 13.000 eura operisao lice, postao je drugi čovjek!

Admin Čaušević

Iako je u poznim igračkim godinama Sergio Ramos je i dalje jedan od najzgodnijih i najatrktivnijih fudbalera na svijetu. Međutim, da li je dugogodišnji kapiten Real Madrida i sadašnji član Seville uvijek izgledao tako privlačno?

Otkako se 2003. godine Ramos profesionalno počeo baviti trenerskim poslom njegovo lice se znatno promijenilo. Je li to sve neka vrsta milosti majke prirode ili Ramosov današnji izgled ima određene tajne?

Iskusni Španac se ovog ljeta vratio u Sevillu, nakon što je protekle dvije sezone bio član PSG-a. Upravo prilikom transfera u pariški klub španski mediji su se bavili estetskim operacijama koje je obavio ovaj fudbaler.

Prema tvrdnjama određenih španskih novinara za dodatno uljepšavanje lica Ramos je proteklih godina uložio ukupno 13.000 eura u razne estetske operacije.

Ramos prije i poslije brojnih estetskih zahvata

Sređivanje lica je između ostalog uključivalo botoks (350 eura), obraze (350), operaciju nosa (7.000), donju vilicu (900), nove zube (4.000) te osjetljivu zonu oko očiju (500).

Španac je dao ubrizaati famozni botoks na tri područja lica, platio je oko 350 eura po seansi koju primjenjuje svako malo.

Oglasi

Istina je da Ramos danas nema nijednu boru, pa je vjerovatno riječ o dotjerivanju kojem povremeno pribjegava, budući da ga je poželjno obnavljati svako šest mjeseci.

Ramosa je sređivanje lica koštalo oko 13.000 eura

Najznačajniju promjenu je napravio 2007. godine kada mu je slomljen nos na jednoj utakmici. Kako bi uklonio probleme morao se podvrgnuti septoplastici, a usput je pribjegao i rinoplastici kako bi preoblikovao izvorni oblik svog nosa.

Te dvije operacije u jednoj su ga koštale oko 7.000 eura, a istina je da danas ima primjetno tanji i ravniji nos.

S obzirom da je jedan od najpopularnijih igrača na svijetu neophodno je imati savršeno blistav osmijeh pa se višestruki osvajač Zlatne lopte dao srediti zube. Za to mu je bilo potrebno 4.000 eura.

Pribjegavanje estetskim operacijama za fudbalere i ne predstavlja iznenađenje pošto Ramos nije ni prvi ni posljednji koji je odlučio poraditi na svom izgledu.

Top Komentari

stranputica
A znaš li da se već 20 godina bavi trenerskim poslom? "Otkako se 2003. godine Ramos profesionalno počeo baviti trenerskim poslom njegovo lice se znatno promijenilo." eeeee drug moj....
0 0
DamirT
Ne znam da je Ramos ikada uzeo Zlatnu loptu...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi