Ramos zna kako ženu oboriti s nogu - Pilar pokazala poklon za Valentinovo uz poruku: "Nemam riječi"

I dalje se jako vole

Ramos zna kako ženu oboriti s nogu - Pilar pokazala poklon za Valentinovo uz poruku: "Nemam riječi"

Edmir Škorić

U svijetu se u srijedu, 14. februara, slavio Dan zaljubljenih, a na Valentinovo je svoj poklon dobila i zgodna španska voditeljka Pilar Rubio.

Sergio Ramos i Pilar Rubio su jedan od najslavnijih parova u Španiji, no posljednjih mjeseci često se pisalo kako se razvode i kako je ljubav između njih prestala, a kao glavni argument toj tvrdnji navodio se podatak da su obrisali zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

No, svaki put kada bi ih upitali ima li istine u tome, oni bi kazali da to nije istina. Dočekali su 2024. godinu zajedno, a iskoristili su Valentinovo da pokažu da su i dalje zaljubljeni par.

Na Instagramu je lijepa Pilar podijelila poklon Serija Ramosa, veliki buket crvenih ruža.

"Danas nismo zajedno, ali smo uvijek bliski. Ludo te volim, ljubavi moja", napisao je fudbaler Seville na svom profiču uz pjesmu Bon Jovija "Always", koja je očito njena omiljena i pjesma koju oboje obožavaju.

Oglasi

Televizijska voditeljka sa svoje strane željela je taj detalj ovjekovječiti objavom na svom Instagram profilu. "Ne prestaješ me zadivljivati, ljubavi moja. Nemam riječi. Volim te ludo danas i uvijek", napisala je Pilar Rubio.

Niz slika kojima Sergio Ramos i Pilar Rubio pokazuju da njihova veza jača nego ikad i da nema krize o kojoj se šuškalo posljednjih mjeseci.

Par se upoznao još 2012., vjenčali su se sedam godina kasnije na raskošnom vjenčanju o kojem su pisali svi svjetski mediji, a zajedno imaju četvero djece.

Pilar je u jednom intervjuu ranije kazala da svaki dan ima seks sa slavnim fudbalerom. Ona se smatra jednom od najzgodnijih žena u Španiji i svakako jedna od najatarktivnijih i najpoznatijih WAGSica.

Top Komentari

user1676107211
Lako je doci na ideju kad se ima pilava
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi