Eksplozija slavnog defanzivca: Sergio Ramos potpuno izgubio kontrolu zbog navijača
Kontroverzni ispadi Sergija Ramosa nekada su bili izuzetno česti (Foto: Screenshot)

Izgubio je živce

Eksplozija slavnog defanzivca: Sergio Ramos potpuno izgubio kontrolu zbog navijača

Midhat Šljivak

Sevilla je u 19. kolu španske La Lige na svom Ramon Sanchez Pizjuan stadionu poražena od Athletic Bilbaa s 2:0. Nakon ovog meča došlo je do sukoba između Sergija Ramosa i jednog od navijača domaćeg tima koji mu je dobacivao tokom intervjua.

Sergio Ramos je kroz karijeru poznat kao velika prznica. Ne voli iskusni defanzivac kada je neko previše bezobrazan i to ga je često znalo koštati.

Danas je pokazao da se s njim niko ne bi trebao igrati. Navijač Seville koji je bio nezadovoljan porazom od Athletic Bilbaa odlučio je usputno dobaciti provokaciju prema Ramosu dok je ovaj davao izjavu i nije očekivao ono što će se desiti.

Legendarni defanzivac prekinuo je davanje izjave, pogledao je prema bahatom navijaču i zatim je krenuo verbalni obračun.

"Pokaži malo poštovanja, vidiš da razgovaramo. Poštuj ljude i ovaj grb. Poštuj ljude i začepi gubicu. Bježi odavde", vikao je Ramos.

Oglasi

Nakon svega slavni fudbaler je nastavio s davanjem izjave kao da se ništa nije desilo, ali nema dileme da i njega 'mori' sve ono što se dešava sa Sevillom.

Klub iz Andaluzije se ove sezone itekako muči. Tek su na 16. poziciji La Lige sa 16 osvojenih bodova i samo su bod ispred opasne zone.

Sergio Ramos meta navijača gdje god da se pojavio

Nije iskusni 37-godišnji defanzivac meta samo navijača Seville. Dosta je stadiona gdje mu se konstantno zviždi i gdje trpi uvrede.

Nedavno su ga navijači Atletico Madrida vrijeđali na stadionu Wanda Metropolitano, nije dobro došao ni u Barcelonu, te na mnoge druge stadione gdje je u dresu Real Madrida glumio kabadahiju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Definitivno Ramos nije očekivao da će uvrede doći i na Ramon Sanchez Pizjuanu. Došao je kako bi pomogao timu u kojem je ponikao, no ne cijene ga previše navijači.

To je postalo jasno večeras. Pred kamerama je morao reagovati i pitanje je šta bi se desilo da nije bilo kamera ispred njega.

Top Komentari

Nije ni cudo da su toliko nisko pali kad za njih igra ovaj debil.
0 2
Najbolji stoper u istoriji fudbala.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi