Shakira ulovljena na djelu sa slavnim sportistom teškim 300 miliona eura!

Više nema tajni

Shakira ulovljena na djelu sa slavnim sportistom teškim 300 miliona eura!

Admin Čaušević

Izgleda da je Shakira konačno pronašla novog dečka nakon što je godinu nakon raskida sa Gerardom Piqueom tugovala za nekadašnjim igračem Barcelone. 

Shakira i Lewis Hamilton navodno imaju romantičnu vezu koja nadilazi prijateljstvo, a čak pokazuju znakove ljubavi i izmjenjuju poljupce pred bliskim osobama.

Svjedoci na Velikoj nagradi Španjolske tvrdili su da su ih vidjeli kako se maze i ljube u paddocku Montmelo, piše ugledna Marca.

Pozivajući se na direktne izvore iz Shakirine porodici potvrđeno je kako je afera između dviju slavnih osoba u ranoj fazi te je opisuje kao lagan i ugodan početak koji kolumbijskoj pjevačici donosi sreću.

Inostrani mediji ističu da su se Shakira i Hamilton već neko vrijeme poznavali i na neki način su bili prijatelji, ali je njihova afera započela tokom utrke za Veliku nagradu Miamija.

Oglasi

Prije otkrića njene veze s Hamiltonom, kružile su glasine da je Shakira zainteresvoza istaknutog muzičara, iako nisu navedeni konkretni detalji o kome se radi.

Shakirin povratak u Miami donio je pozitivnu promjenu u njezinom životu jer je viđena nasmijana i uživa u raznim zabavnim i sportskim događanjima u društvu svojih prijatelja.

Raskid s Piqueom duboko je utjecao na nju i dugo joj je trebalo da se oporavi. Iako se još uvijek osjeća povrijeđenom i gaji ogorčenost, čini se da se situacija popravlja.

U društvu Hamiltona Shakira je, čini se, ponovno pronašla razlog za osmijeh, zabavu i uživanje. Dijele zajedničke interese u modi, glazbi i surfanju. Nedavno su čak podijelili video kako surfaju na istoj dasci, što je privuklo pažnju njihovih fanova.

Ni Shakira ni Lewis Hamilton nisu potvrdili niti demantovali glasine o njihovoj navodnoj vezi. Ipak, fanovima pjevačice drago je što je ponovo vide sretnu i nasmijanu.

Kao što je poznato Hamilton je najuspješniji vozač u historiji Formule 1 sa 102 pobjede i sedam titulu prvaka svijeta, a njegovo bogatstvo se procjenjuje na 300 miliona erua.

Top Komentari

MaDaj
Eeeeeew moj sine … kad ti Bog da sve osim mozga hahaha.. pazi molim te, multi milioner i on našao da se ebae sa ženom od 50 godina, koja je gažena vise nego moje “starke”.. majku ti glupi možeš da biraš ti spao na ovo hahahah
2 0
user1676286668
Čime se sport zamara.....imal sta o maci diskreciji i tako nekim funjarama našim domaćim,deen Hanna....dajte nešto o njima
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi