Novi udarac za Shakiru: Hamilton je zaveo, a onda je stigao "šamar"

Neočekivan potez Britanca

Novi udarac za Shakiru: Hamilton je zaveo, a onda je stigao "šamar"

Haris Zilić

Kolumbijskoj estradnoj zvijezdi Shakiri nikako da krene na ljubavnom planu. Shakira je odlučila prije nekoliko sedmica da prati uživo utrku Formule 1 u Miamiju, a nakon toga pojavile su se špekulacije da se "desila hemija" između nje i Lewisa Hamiltona.

Mediji su nakon toga pisali da su Hamilton i Shakira druženje nastavili na jahti što je odmah izazvalo nove komentare i špekulacije.

Hamilton je navodno bio očaran Shakirom i imali su vrlo lijepo druženje nekoliko dana.

Kada se činilo da će Shakiri napokon krenuti na ljubavnom planu nakon svih problema u posljednje vrijeme koje je imala sa Gerardom Piqueom, desio se novi šok.

Oglasi

Pojedini svjetski tabloidi pišu da je Hamilton prevario Shakiru, a da njihova veza nije ni počela kako treba.

Britanski vozač Formule 1 viđen ja na ručku u društvu Juliane Nalu brazilske manekenke s kojom je imao i aferu krajem prošle godine.

Čini se da se hemija ponovo rodila između njih dvoje, a ovo će biti novi udarac za Shakiru koja je vjerovatno pomislila da je napokon sreća dio njenog života, međutim ovo će biti još jedan udarac.

Iako su mnogi pisali da su Hamilton i Shakira stupili u vezi otkriven je i jedan detalj.

Navodno je Shakira rekla Hamiltonu da nije spremna za jaču i ozbiljniju vezu nakon svega što je prošla sa Piqueom i bolnog raskida koji se tek nedavno finalizirao.

Hamilton vjerovatno nije očekivao ovakav odgovor i odlučio je da odgovori Shakiri na jedan bolan način. Čini se da je jedna od najpoznatijih veza u svijetu trajala kratkog daha.

Oglasi