Gerard Pique i njegova nova djevojka donijeli najveću odluku - Shakiri je bolje da prespava 24. juni

Neće joj biti jednostavno

Gerard Pique i njegova nova djevojka donijeli najveću odluku - Shakiri je bolje da prespava 24. juni

Edmir Škorić

Zaljubljeni su nekoliko mjeseci, ali već su spremni da naprave veliki korak u svojoj vezi. Naime, postalo je poznato i kada će se vjenčati Gerard Pique i njegova nova djevojka Clara Chia.

Bivši nogometaš i studentica marketinga će, tvrdi Telecinco, svoju vezu krunisati brakom, a vjenčanje će se održati u subotu, 24. juna.

Datum koji bi za neke mogao biti pomalo ishitren, ali nije nerazuman ako uzmemo u obzir posljednje "hvatanje" para u poznatoj zlatari u Barceloni.

Navodno se sprema neka intimna zabava na području Barcelone, odnosno manja svadba. Interesantno da će se vjenčanje dogoditi na dan kada se ženi i Marc Pique, brat od Gerarda. Oni će se zajedno ženiti, a španski mediji sugerišu da je to dokaz da je Clara Chia postala velika prijateljica svoje šogorice Marije, što Shakira nikada nije uspjela.

Jedino je sigurno, a to je da oboje nastavljaju uživati u svojoj ljubavi unatoč svim nedaćama. A Shakira se sa svoje strane i dalje povezuje s mnoštvom različitih muškaraca, ponajviše sa zvijezdom Formule 1 Lewisom Hamiltonom, ali i glumačkom zvijezdom Tomom Cruiseom.

Oglasi

Prisjetimo se da, unatoč 12 godina veze i dvoje djece, Shakira i Pique nikad se nisu odlučili vjenčati, dok je bivši reprezentativac Španije za kratko vrijeme odlučio stati na ludi kamen sa djevojkom koja je mnogo mlađa od Shakire.

Ona i Pique upoznali su se kada je pjevačica 2010. godine snimala spot za pjesmu Waka Waka koja je tada bila himna Svjetskog prvenstva u nogometu. U maju 2011. godine potvrdili su svoju vezu nakon zajedničkog nastupa na pozornici na Shakirinom koncertu u Španiji.

Shakira je u jednom ranom intervjuu otkrila zašto se nisu vjenčali. "Plaši me ideja o braku. To je kao ono zabranjeno voće, radije ga držim pažljivim i mislim da je sve moguće u zavisnosti o njegovom ponašanju", objasnila je popularna pjevačica.

Pique nije štedio za Clarin 24. rođendan 

Clara je nedavno proslavila svoj 24. rođendan, a španski mediji pišu da joj je Pique spremio poseban poklon. Pique je shvatio da je njegovoj djevojci potrebno da se odmori od svega kroz što je prolazila prethodnih mjeseci i da barem na nekoliko sedmica otputuje iz Barcelone i daleko od očiju javnosti koja prati njen svaki korak.

Bivši nogometaš za rođendanski poklon odlučio je da svojoj djevojci i njenim prijateljicama plati odmor u Abu Dhabiju gdje je ona imala i rođendansku zabavu. Na taj način je imala konačno svoju privatnost jer ju u Abu Dhabiju nisu proganjali paparazzi kao što je to slučaj u Barceloni otkako se saznalo da je imala aferu sa Piqueom, te da je rasturila njegovu vezu sa Shakirom.

Navodno, Pique je nije štedio i Clari je platio nezaboravan boravak u Abu Dhabiju gdje će boraviti skoro mjesec dana, dok je on odlučio da ode u Miami kako bi se sreo sa djecom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi