Beckham došao da pozdravi Messijevu porodicu, internet bruji o potezu njegovog najmlađeg sina

Ciro u centru pažnje

Beckham došao da pozdravi Messijevu porodicu, internet bruji o potezu njegovog najmlađeg sina

E. Čaušević

Fudbaleri Inter Miamija na odličan način otvorili su novu MLS sezonu jer su na svom terenu sa 2:0 pobijedili Real Salt Lake. U centru pažnje nakon meča našao se David Beckham koji je otišao do lože da pozdravi porodicu Lionela Messija, ali na kraju "slavu je ukrao" najmlađi sin argentinskog čarobnjaka.

Inter je uspio pred svojim navijačima da dođe do pobjede u prvom kolu nove sezone američkog MLS-a, a stadion je bio pun jer su mnogi došli da na sceni vide Lionela Messija i ostale zvijezde Intera.

Iako se Messi sinoć nije uspio upisati u listu strijelaca svejedno je bio najzaslužniji za pobjedu ovog tima. Argentinac je upisao jednu asistenciju, ali imao je još nekoliko sjajnih poteza koji su obilježili utakmicu.

Međutim, nakon meča u centru pažnje našao se njegov najmlađi sin Ciro i to zbog urnebesne scene iz lože u kojoj je bila smještena Messijeva porodica.

Pored Messijeve supruge Antonelle i sinova Thiaga, Matea i Cire na sinoćnjem meču bili su i roditelji argentinskog fudbalera, a to je pred početak utakmice saznao gazda ovog tima David Beckham.

Oglasi

Beckham je otišao do lože u kojoj je bila Messijeva porodica kako bi ih podravio, a u centru pažnje našao se upravo Ciro koji je u potpunosti izignorisao jednog od najpopularnijih sportista svih vremena.

Nekadašnji engleski fudbaler je pozdravio Messijeve sinove, ali Ciro je ukrao pažnju jer je bio potpuno nezainteresovan što takva veličina stoji pored njega i očito da nije ni svjestan ko je David Beckham.

Becks je pozdravio Ciru i dok je pružio ruku Messijevom ocu, a zatim i zagrlio Antonellu svi su gledali kako najmlađi sin argentinske zvijezde zijeva što je mnoge nasmijalo.

@espnfc

David #Beckham hugs Lionel Messi’s dad and his wife Antonela before Inter Miami’s MLS season debut ❤️ #intermiami

♬ original sound - ESPN FC

Jasno je da je Ciro još uvijek suviše mlad da bi znao ko je Beckham, ali ni Thiago i Mateo nisu bili previše zainteresovani kada je vlasnik Intera ušao u ložu u kojoj se oni nalaze.

Kada vam je otac najbolji igrač svih vremena očito je da vam je najnormalnije što jedan od najpopularnijih sportista ikad dolazi da vas pozdravi.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi