On i Pique nebo i zemlja: Shakira ima novog dečka, pjevačica našla konačno sebi ravnog

Nakon 18 mjeseci Kolumbijka se odlučila skrasiti

On i Pique nebo i zemlja: Shakira ima novog dečka, pjevačica našla konačno sebi ravnog

Admin Čaušević

Prošlo je duže od godinu dana otkako je jedan od najpopularnijih parova na svijetu ozvaničio svoj prekid. Shakira i Gerard Pique iznenadili su sve svojim raskidom i to nakon što je poznati fudbaler varao poznatu pjevačicu.

Pique je nekoliko mjeseci nakon toga odlučio ozvaničiti svoju vezu s Clarom Chiom, no kolumbijska pjevačica nikada nije povukla nikakav potez po pitanju ljubavi, iako se uvijek šuškalo o njenim romansama, prije svih sa vozačem Formule 1 Lewisom Hamiltonom.

Ipak, prema pisanju španskih medija ovu godinu pjevačica iz kolumbijskog grada Barranquille ovu godinu završava s novim saputnikom u svom životu.

On je Rafael Arcaute, on je argentinski producent koji sa svoje 44 godine ima ukupno 18 nagrada Latin Grammy i navodno je Shakira jako uzbuuđena zbog nove veze.

Shakira je najbližim prijateljicama rekla da je Arcaute "kulturan čovjek, pjesnik i skladatelj te da je potpuno drugačiji od Gerarda Piquea.

Oglasi

Argentinac jeveoma poznat, posebno u latinoameričkim zemljama, po tome što je radio s pjevačima svjetske klase poput Camila.

Zanimljivo da je Arcaute već bio zaljubljen u Shakiru i pokušavao da je osvojio koajd s njom u vezu stupio Pique, ali je nakon deset i kusur godina čekanja dočekao svoju priliku.

Novi Shakirin dečko je argentinski producent

"Pušta ga uđe u njen svijet. Večeraju zajedno i dijele neke stvari, ali on ide naprijed te je ona već pristala napraviti jedan korak naprijed s njim", navodi Marca.

"Osvaja je humorom, osvaja detaljima, slatkoćom. On je vrlo miran tip. Ima vrlo nizak profil", dodaje španski list uz naglasak da je Argentinac već upoznao njenu porodicu.

Shakira je sa Piqueom bila u vezi od 2010. godine. Dobili su dva sina, Milana i Sashu koji su otišli živjeti s majkom u Miami.

Njihov raski je bio izuzetno težak, kompletan proces je trajao nekoliko mjeseci, a na kraju je Pique bio taj koji je popustio te je Shakiri dopustio starateteljstvo nad sinovima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi