Lijepa je kao slika, ali džaba: Otac prestao biti selektor, reprezentativac mu ubrzo ostavio kćerku

Nedavno su bili na zajedničkom odmoru

Lijepa je kao slika, ali džaba: Otac prestao biti selektor, reprezentativac mu ubrzo ostavio kćerku

A. Čaušević

Još jedan raskid u svijetu fudbala. Ako je vjerovati nagađanjima iz Španije raskinuo je jedan od poznatijih parova u toj zemlji. Nedavno su bili zajedno na odmoru, a navodno već nekoliko dana nisu zajedno.

Ferran Torres i Sira Martinez navodno više nisu zajedno. Fudbaler Barcelone i kćerka Luisa Enriquea su navodno raskinuli iako su početkom maja bili na kratkom odmoru u Saint Tropezu.

Još uvijek nije poznato zašto je ovaj par raskinuo, međutim sve se desilo iznenada pošto je njihova veza poprilično idilična.

Ono što je interesantno je to da je Torres ostavio Siru nekoliko mjeseci nakon što je Enrique prestao biti selektor Španije. Fudbaler Barcelone je u njegovom mandatu bio poprilično standardan.

Intersantno da je odlaskom Enriquea i Torres ostao bez poziva u reprezentaciji pa tako nije uopšte konkurisao za martovske mečeve Crvene furije.

Oglasi

Enrique je dok je bio selektor Španije i u šaljivom tonu prijetio Torresu da ne smije njegovu 22-godišnju kćerku ostaviti trudnom.

"Ako Torres zabije gol i stavi prst u usta prilikom proslave odmah bi ga zamijenio i poslao na tribine i više ne bi zakoračio na teren", govorio je tokom Svjetsko prvenstva u Kataru.

Fudbaler Barcelone iza sebe ima sasvim skromnu sezonu. Iako je plaćen 55 miliona nije se uspio nametnuti te je u šampionskoj sezoni Blaugrane postigao svega četiri gola u La Ligi.

Sa druge strane Sira se sada maksimalno može posvetiti svojoj najvećoj ljubavi - konjičkom sportu. Nedavno je učestvovala i na jednom takmičenju u Barceloni i imala je zapažen rezultata.

Oglasi

Inače, Sira je već neko vrijeme neovisna djevojka te nastuji da živi normalan život te ne teži previše ka glamuru i luksuzu bez obzira što je kćerka jednog od najboljih trenera današnjice.

Ranije je govorila je govorila o svom karakteru pošto je preživjela porodičnu tragediju jer joj preminula 9-godišnja sestra Xana. Bilo je to 2019.

"Vidim život drugačije. Osjetljiva sam, ali kad moram biti jaka onda to i jesam. Ono što sam proživjela sa sestrom natjeralo me da vidim život na drugačiji način. Uživam u svakom trenutku. Nikad ne znaš kada će doći kraj", kazala je prelijepa Sira.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti