Skandal: Hakerski napad na telefon NBA voditeljice otkrio njene gole fotografije

Za nju više ništa neće biti isto

Skandal: Hakerski napad na telefon NBA voditeljice otkrio njene gole fotografije

O. Lekić

Život više nikada neće biti isti za popularnu TV voditeljicu Taylor Matis.

Ova voditeljica, koja je poznata po izvještajima sa NBA utakmica, nedavno je bila žrtva hakerskog upada na telefon i to veoma uspješnog.

Sve fotografije su joj pokradene i objavljene na internet. To možda i ne bi bilo toliko šokantno za nju da na telefonu nije bilo svakakvih fotografija.

Drugim riječima, nije bilo gotovo nijedne normalne fotografije, odnosno fotografije u odjeći što je svakako poslastica za muške ljubitelje NBA utakmica koji su do sada pratili njen rad, ali i šok za samu voditeljicu.

Izvještaji iz Sjedinjenih Država kažu da postoji i video sa još eksplicitnijim sadržajem ,ali on još nije pušten u javnost. Fotografije možete pogledati na ovom linku. 

Top Komentari

stakleni
A zašto vi pomažete širenju njenih privatnih slika i sudjelujete u traumi kojoj je žena izložena??? Kakve god sa su fotografije, to su njene privatne fotografije koje su ukradene. Sada ih i vi širite i faktički sudjelujete u silovanju!
9 2
stakleni
I kakve veze ova rubrika ima veze sa sportom? Zar vam je potrebno ovo da privučete čitaoce i klikove??
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi