4

Komentari (4)

Mele
Bas su ovo teske vjezbe, rukovanje puskom kod nas se ucilo, i imali smo u srednjoj skoli gadjanje bojevom municijom.Na sluzenju vojnog roka, u zavisnosti koji odjel vojske si sluzio, ucio si baratanje oruzjem, maske za otrove, kopanje rovova, granatiranje, vjezbe i poligon, nosila se puna ratna oprema na 30 km dugom putu , zima , kisa, sunce,, sve se moralo da podnese..
Blueboy
Daj ba covjek ce da drka ***** negdje u kancelariji dok mu nezavrsi obaveza.Covjek koji vrijedi milione pa plus sponzori koji ga financiraju da ga tek tako puste da to sve mora radit i rizikuje jos vece povrede.Samo budite malo vise realni,svugdje novac igra najvecu ulogu pa tako i ovdje.
Malilav22
Ja mislio Sjeverna Koreja narod ogranicuje tako barem u medijama stalno pišu
Niklas
Buraz jesi gledao film. Vazda sam se dvoumio da ga pogledam ali ono ajd danas cu sutra cu. Hvala unaprijed i pozz. Cuvaj se.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.