Jučer izdat nalog za njegovo hapšenje, a već danas je odlučio sve reći

Oglasio se Sturridge

Jučer izdat nalog za njegovo hapšenje, a već danas je odlučio sve reći

Esmer Oštraković

Nakon što je jučer izdat nalog za njegovo hapšenje od strane suda u SAD-u, Daniel Sturridge odlučio je da prekine šutnju.

Kako prenose engleski mediji, nalog za hapšenje izdat je nakon što se Sturridge nije pojavio na sudu u Los Angelesu.

Bivši igrač Chelseaja i Liverpoola trebao se pojaviti na sudu zbog novca koji navodno duguje čovjeku koji tvrdi da je pronašao njegovo psa.

Sve se desilo još u julu 2019. godine kada je Sturridge javno ponudio nagradu onome ko pronađe njegovog psa.

Nije dugo trebalo Sturridgeu da se oglasi na društvenim mrežama.

Oglasi

"Jučerašnja vijest je bila prva vijest u kojoj smo moja porodica i ja čuli da neko pokušava da dobije novac od mene nakon krađe psa koja se dogodila prije četiri godine.

Istina je ta da sam lično platio momku koji ga je pronašao. On je bio oduševljen nagradom kao i moja porodica i ja jer nam je vraćen pas. Osoba koja traži isplati ne treba da ga traži jer je dječak koji ga je pronašao već isplaćen.

Nisam znao da se sudsko ročište održava. Pravni papiri su poslani u nekretninu koju smo napustili 24 sata nakon provale. Nisam imao priliku da se pravilno predstavim u vezi sa ovim lažnim tvrdnjama.

Sada sam dao instrukcije advokatima da rješavaju stvari u moje ime. Uvjeren sam da će se sve brzo riješiti u moju korist i zauvijek okončati špekulacije", napisao je Sturridge.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi