Na ekranu bogata ljepotica s pivom u rukama, a zatim potez koji je izazvao erupciju 65.000 ljudi

Swift izazvala veliku pažnju

Na ekranu bogata ljepotica s pivom u rukama, a zatim potez koji je izazvao erupciju 65.000 ljudi

M. Šljivak

Popularna američka pjevačica Taylor Swift (34) odavno je u centru pažnje zbog veze s igračem američkog fudbala Travisom Kelceom. Protekle noći su skupa proslavili osvajanje novog Super Bowla Kansas City Chiefsa, a Swift je pokazala da joj ni brzo ispijanje alkohola nije nikakav problem.

Taylor Swift je obilježila proteklih nekoliko mjeseci u NFL-u. Od trenutka kada se saznalo da je u vezi sa zvijezdom Kansas City Chiefsa Travisom Kelceom, kamere je konstantno prate na utakmicama NFL šampiona, na kojima je popularna pjevačica bila redovna.

Protekle noći na Super Bowlu 58 34-godišnjakinja je svog izabranika gledala iz VIP lože plaćene milion dolara. Naravno, kamera je konstantno pratila šta radi jedna od najvećih američkih muzičkih zvijezda, a ona je pokazala svoju opuštenu stranu.

Slavila je super bogata pjevačica svaki dobar potez Chiefsa, a u jednom trenutku je pokazala da može dobro i popiti. Vidjela je kako je na velikom ekranu Allegiant stadiona u Las Vegasu i zatim je odlučila popiti pivo na eks.

Publika je ovaj potez pozdravila ovacijama. Popularna pjevačica ih je oduševila, no mnogo je ljubitelja NFL-a kojima je već dosadilo da se priča više o njoj nego o igrama Travisa Kelcea.

Oglasi

Chiefsi su nakon produžetka pobijedili San Francisco 49erse. Slavlje je moglo početi, a upravo je pjevačica među prvima našla svoje mjesto na terenu i sočnim poljupcem je čestitala svom izabraniku.

Kelce je s Chiefsima osvojio svoj treći Super Bowl prsten i 34-godišnji tight end može slobodno reći da je imao veliku karijeru u NFL-u. Ipak, ostat će prepoznatljiv više po tome što je dečko jedne od najpopularnijih pjevačica svijeta. Pojedini su mu već promijenili i prezime u Swift.

Travis Kelce je u NFL stigao 2013. godine nakon što je okončao školovanje na univerzitetu Cincinnati. Odabran je u trećoj rundi drafta kao 63. pik.

Kompletnu karijeru proveo je u Chiefsima. Postao je velika zvijezda s tri titule prvaka i devet Pro Bowl nastupa.

Kelce je vlasnik brojnih NFL rekorda. Jedan je od najboljih tight endova koji su se pojavili i mirno može otići u penziju.

Oglasi