Ponuda koju niko živ ne bi odbio: "Ko pobijedi ima besplatne orgije, povedite koga želite"
Alice Little i Addison Gray su radnice u bordelu

Pred utakmicu sezone

Ponuda koju niko živ ne bi odbio: "Ko pobijedi ima besplatne orgije, povedite koga želite"

M. Šljivak

Sjedinjene Američke Države pripremaju se za Super Bowl 58 u kojem će se u nedjelju u Las Vegasu sastati Kansas City Chiefsi i San Francisco 49ersi. Oba tima danas su dobila motiv više za pobjedu jer im je lokalni bordel ponudio besplatan maratonski seks s djevojkama koje rade tu.

Super Bowl je bez ikakve dileme najveći sportski događaj u Sjedinjenim Američkim Državama. Dan je to kad kompletna Amerika sjedi ispred TV ekrana, a samo rijetki sretnici dobiju priliku da meč gledaju uživo.

Ove sezone do finala su stigli aktuelni šampioni Kansas City Chiefsi i San Francisco 49ersi i njihov obračun definitivno garantuje veliki spektakl.

Pored trofeja za najbolji NFL tim pobjednik će od lokalnog bordela biti nagrađen besplatnim seksom. Svaki od igrača koji dođe do poznatog Chicken Ranch bordela može odabrati djevojku i odnos s njom je besplatan.

Na ranču gdje se bordel nalazi šampioni neće imati ograničenja. Moći će da rade šta žele sve na račun kuće.

Oglasi

"To je jedini pravi način da iskažemo poštovanje prema šampionima i da im odamo počast za ono što rade za našu industriju", saopštila je Addison Gray, jedna od 'radnica' u bordelu.

Ona je odlučila da ponudi i dodatne usluge, nešto što se ne viđa baš često. Igrač može povesti suprugu ili djevojku.

"Ako neki fudbaler ima želju da pozove suprugu ili djevojku, mnoge naše cure su spremne za trojku. Priredit ćemo orgije i svingerske zabave. Svi su dobro došli, muškarci i žene", navodi ona.

Njena kolegica Alice Little poručila je kako će im prirediti nezaboravnu noć.

Oglasi

"Šampione najveće utakmice tretirat ćemo kao same bogove", poruka je koju je poslala Little.

Chiefsi jure svoj drugi uzastopni i ukupno četvrti naslov NFL prvaka u historiji, dok 49ersi jure šesti trofej, prvi nakon 30 godina čekanja.

Las Vegas će im sasvim sigurno donijeti pravi spektakl, a sada svi imaju motiv više da dođu do trijumfa u najvažnijoj utakmici sezone.

Oglasi