Nije mogao držati ruke k sebi - Poznati pjevač pred očima cijelog svijeta zaskočio ljepoticu

Usher i Alicia Keys izazvali pažnju

Nije mogao držati ruke k sebi - Poznati pjevač pred očima cijelog svijeta zaskočio ljepoticu

Midhat Šljivak

Ovogodišnji Super Bowl ponovo je podigao Sjedinjene Američke Države na noge. Navijači nisu pitali za cijene ulaznica, a dio spektakla je, kao i uvijek, velika zabava na poluvremenu koju su ove godine obilježili poznati muzičari Usher i Alicia Keys.

Zabava na poluvremenu Super Bowla i ove godine je donijela spektakl. Na bini su istinski show napravili Usher i Alicia Keys, a čuvena pjevačica je oduševila sve nastupom, ali i pojavom u uskoj odjeći.

Nije Usher u jednom trenutku izdržao i jednostavno je morao prići atraktivnoj kolegici. Uslijedio je zagrljaj s leđa kojeg su mnogi opisali kao poprilično nepotreban.

Komentari na društvenim mrežama su žestoki. Tvrde da je pjevač pretjerao onim što je napravio.

"Usher je pretjerao. Brat se potpuno pogubio zbog Alicije Keys", navodi jedan komentator na društvenoj mreži X, a drugi dodaje:

Oglasi

"Alicia Keys je doslovno bježala od Ushera na bini"...

[twitter]https://twitter.com/big_business_/status/1756853915599966523[/twitter]

Ova scena privukla je pažnju cijelog svijeta. Pjevač jednostavno nije mogao držati ruke k sebi i napravio je to što je napravio.

Interesantno je svakako da je ovaj pjevač odlučio pjevati besplatno. Nije želio naplatiti za svoj nastup.

Jasno je i zašto. Promocija na Super Bowlu je sasvim dovoljna. Gledaju ga stotine miliona ljudi, a novi album je tu, pa će samim tim i zarada doći.

Oglasi

Milion dolara za VIP ložu

Cijene ulaznica Super Bowl i ove godine su bile ogromne. Obična ulaznica koštala je hiljade dolara, a bogataši su za VIP ložu plaćali cifre od kojih se vrti u glavi.

Tako je cijena od milion dolara koju je zvijezda Kansas City Chiefsa Travis Kelce izdvojio za svoju porodicu i djevojku Taylor Swift bila među jeftinijim jer su prosječne cijene bile mnogo veće.

Prema informacijama iz SAD-a da biste gledali Super Bowl iz jedne od loža na Allegiant stadionu bilo je potrebno izdvojiti između 1.4 i 2.5 miliona dolara.

Cijena je zavisila od vrste lože. Maksimalan broj ljudi u jednom od VIP apartmana je 26, a većina ih je mogla primiti 20 ljudi.

Uz cijenu naravno dolazi neograničeno konzumiranje skupocjenih pića i hrane. Jedini bonus kojeg imate je mogućnost gledanja utakmice s najbolje moguće pozicije i odvojenost od obične raje.