Tešku sezonu Courtois će lako zaboraviti u ovakvom društvu

Odmara na Ibizi

Tešku sezonu Courtois će lako zaboraviti u ovakvom društvu

E. Škorić

Thibaut Courtois nije imao pretjerano dobru sezonu, ali brzo je sve zaboravio.

Belgijanac u Madridu nije mogao da uživa, rezultati Reala su bili ispod svih očekivanja, no Courtois se trudi sada dobro odmoriti i napuniti baterije za novu sezonu.

Da bi odmor bio ljepši, Courtois je sa sobom na Ibizu poveo nepoznatu crnku koja zajedno s njim uživa na plaži, a tu je bilo i još nekoliko djevojaka za koje mediji nisu ustanovili o kome se radi.

Belgijanac je, pored loših rezultata, proteklu sezonu upamtio i po kontroverznom odnosu s Albom Carrilllo, ali je očigedno brzo sve to ostavio iza sebe.

Španska manekenka uzvratila Courtoisu: "Ima već dvoje djece i razmišlja smo svojim penisom"

Belgijski golman pred početak ove sezone stigao je u Real Madrid iz Chelseaja, ali ova sezona je za zaborav.

Kraljevski klub je u samom finišu prelaznog roka doveo Courtoisa kao veliko pojačanje, no Belgijancu baš i ne ide kako je očekivao na Santiago Bernabeu.

Kako na terenu tako i van terena baš ne ide Courtoisu jer se našao u centru skandala. U medijima se oglasila španska manekenka Alba Carrillo koja ga je žestoko napala.

On je rekao da ovakvi skandali mogu štetiti njemu u budućnosti, te da ne smije praviti više takve greške i upuštati se u ljubavne veze sa svakim. No, Alba Carrillo je odmah odgovorila.

"To mi govori čovjek koji već ima dvoje djece i razmišlja samo svojim penisom. To je jako ružno gospodine Courtois. Nemaš pravo da pričaš o djeci, a varaš svoje djevojke kako god stigneš. Malo se smiri da ja ne počnem pričati o tebi", poručila je Alba Carrillo.

Top Komentari

xavi26
Gospodo urednici, ovakvima clancima stvarno nije mjesto na spirtskom portalu..
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi