Tetovirao uspjeh Feyenoorda i žestoko se osramotio

Elia sramotu nije mogao sakriti

Tetovirao uspjeh Feyenoorda i žestoko se osramotio

Ovosezonski uspjeh Feyeenorda primorao je Eljera Eliju da svoju nogu ukrasi novom tetovažom.

Feyeenord u holandskom šampionatu zauzima treću poziciju, ali zahvaljujući osvojenom nacionalnom kupu stavljena je tačka na uspješnu sezonu i jedan od onih koji je odlučio da to ovjekovječi je i ofanzivac Eljero Elia.

Elia je na svojoj nozi istetovirao datum kada je Feyenoord osvojio kup, kao i ime kluba, a interesantno je da je napravio grešku u samom imenu kluba (Fenenoord) i datumu kada je odigrana utakmica (24. april umjesto 24. maj). 

Iako je Elia zbog mnogobrojnih komentara fotografiju ekspresno izbrisao s društvenih mreža, sramota se nije mogla sakriti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi