Niko ne puni baterije kao moćni bek: Djevojka ga na jahti dovodi do ludila, a on hladan kao špricer

Fotografije izazvale dosta pažnje

Niko ne puni baterije kao moćni bek: Djevojka ga na jahti dovodi do ludila, a on hladan kao špricer

A. Čaušević

Vrijeme je godišnjih odmora, a najveće fudbalske zvijezde godišnje odmore provode na nekim na jahtama i u društvu svojih partnerica zbog čega privlače posebnu pažnju brojnih paparazzija. 

Zvijezda AC Milana Theo Hernandez nedavno je viđen kako uživa sa svojom partnericom Zoe Cristofoli, a njihove eksplicitne fotografije su viralne na internetu.

Cristofoli i Hernandez u vezi su od 2020. Ona je tattoo umjetnica, a među brojnim fanovima je popularna zbog tinte po cijelom tijelu.

Cristofoli ima tetovažu zmije i lice svoje majke u moru radova tintom na njemo tijelu, a prošle godine je i postala majka kada je rodila Thea Juniora.

Oglasi

Također je vlasnica marke odjeće OE i ima salon za tetoviranje u Torinu pod nazivom Ink Studi Lagrange.

Par je fotografan na brodu, a fotografije su privukle pažnju zbog opuštenog ponašanja na kojem se čini da Cristofali svog dečka oralno zadovoljava.

Interensatno da se u njihovoj blizini nalazila još jedna muška osoba, ali to nije spriječilo Thea i Zeo da se prepuste strastima.

Oglasi

"Neko uživa na odmoru", "Svjetska klasa na terenu, a i van terena", "Dosta toga se dešava na ovim slikama", samo su neki od komentara.

Inače, Milan je prodao Sandra Tonalija u Newcastle United za 70 miliona, a ne isključuje se mogućnost da njegovim stapama krene i Hernandez.

Sjajnim igrama u dresu Rossonera Francuz je izrastao u najpotentnijeg lijevog beka na svijetu, a nakon odlaska Paola Maldinija je navodno odlučio da ne produži ugovor na San Siru.

Svrake su uveliko u potrazi za lijevim bekom svjetske klase, a za dovođenje Hernandeza morat će izdvojiti najmanje 60 miliona eura.

Top Komentari

Skender
Kreteni danas imaju silan novac pa se izivljavaju. Ali, nikada nece bilti pametni vec samo bolesni idioti.
5 0
Chelsea1
Ne pisite gluposti, vi ste perverzni bolesnici
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi