Navijači Crne Gore napravili nevjerovatan gest nakon što je pristalicama BiH zapaljen kombi

Zaslužuju sve pohvale

Navijači Crne Gore napravili nevjerovatan gest nakon što je pristalicama BiH zapaljen kombi

A. Čaušević

Prvi takmičarski meč Crne Gore i Bosne i Hercegovine okončane je neriješenim rezultatom 1:1.

Na stadionu pod Goricom je bilo prisutno i nekoliko stotina navijača BiH, a ne računajući manje čarke na stadionu i oko stadiona je sve proteklo bez većih problema.

Ipak, mrlju su bacili nepoznati počinitelji koji su zapalili kombi s kojim je u Podgoricu stigla grupa navijača Zmajeva.

Nakon toga navjernije pristalice Crne Gore poznatiji kao Ulra su napravili nevjerovatan gest vrijedan svih pohvala.

"Ultra Crna Gora kao centralna tribina koja pod svojim okriljem okuplja sve grupe svih gradova, poziva javnost da nam se pridruži u skupljanju novčanih sredstava kako bi vlasnicima zapaljenog kombija bosanskih tablica kupili novi, jer 'zaista nećete tako kući odit, iz ove časne i junačke zemlje', navodi se u saopštenju grupe navijača.

Ultra Crna Gora kao centralna tribina koja pod svojim okriljem okuplja sve grupe svih gradova, poziva javnost da nam se...

Posted by Ultra CrnaGora on Sunday, June 12, 2022

Uz šaljivom tonu Crnogorci su vlasniku kombija poručili da ih počasti s ''burekom sa sirom'' nakon što mu uruče donaciju.

Top Komentari

NEUTRAL
Uvijek ima 1 KRETEN medju 5000 hiljada dobri ljudi svugdje u svijetu ! A svaka cast za ovo sto ste uradili !
19 0
King_Kenny
...ovo je neka Srbenda zapalila,a sad posteni Crnogorci moraju spasavati obraz i skupljati pare...
16 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi