Urnebesan komentar na dolazak Mourinha u Podgoricu
Jose Mourinho je meč Crne Gore i Srbije gledao u društvu legendi Predraga Mijatovića i Dejana Savićevića

Sa stadiona je vjerovatno izašao razočaran

Urnebesan komentar na dolazak Mourinha u Podgoricu

Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho večeras je sa tribina posmatrao duel Crne Gore i Srbije.

Nije poznato zbog kojeg je fudbalera Mourinho došao na ovaj meč, ali moći će se pohvaliti da je svjedočio historijskom okršaju država koja su do unazad nešto više od jedne decenije činili jednu zemlju. Ako mu je to uopšte i bitno.

Mourinho se već neko vrijeme nalazi na meti kritika zbog dosadnog i lošeg fudbala koji pruža njegov Manchester United, pa je tako njegova posjeta prijestolnici Crne Gore izazvala i neke šaljive komentare od kojih se jedan posebno izdvojio.

"Mourinho došao da vidi da neko može igrati i gori fudbal od njegovog", jedna je od poruka na društvenim mrežama kojom se aludira na vrlo loše izdanje koje su večeras pružili reprezentativci Crne Gore.

Jose Mourinho je sa stadiona vjerovatno izašao razočaran jer nije uživao u bog zna kakvom fudbalu, ali pitanje je kako je zadovoljan igračem (igračima) kojeg je došao gledati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi