Pogužvan krevet, a u njemu ljepotica o kojoj maštaju svi - Sretnik je poznati trener

Veronica u zanosu s Kliffom

Pogužvan krevet, a u njemu ljepotica o kojoj maštaju svi - Sretnik je poznati trener

Midhat Šljivak

Poljska manekenka Veronica Bielik (29) važi za jednu od najatraktivnijih žena svijeta. Njena obline ostavljaju muškarce bez daha, a ova ljepotica je u zagrljaju poznatog trenera Kliffa Kingsburyja.

Nekadašnji trener Arizona Cardinalsa, a sada član stručnog štaba univerziteta Južna Kalifornija Kliff Kingsbury, definitivno je pravi sretnik.

Ovom 44-godišnjem treneru u zagrljaju je jedna od najzgodnijih žena svijeta. Atraktivna Veronica Bielik ostavlja sve bez daha, a ona se maksimalno trudi da svakodnevno rasplamsava mušku maštu.

Dolazak kući u Arizonu, gdje se skrasila s Kliffom, Veronica je iskoristila da još jednom pokaže sve čime raspolaže.

Veronica Bielik još jednom pokazala zanosnu figuru (Foto: Instagram)

Pogled na kamene stijene i pustinju Sedone iz njene spavaće sobe je poseban. Ipak, muškarci definitivno nisu gledali u planine jer je Veronica pozirala golišava na krevetu.

Oglasi

Poljakinja je apsolutno sve ostavila bez teksta. Komentari to jasno pokazuju i definitivno je Kliff Kingsbury pravi sretnik kada pored sebe ima ovakvu ženu.

Veronica Bielik iskoristila veliku popularnost

Poljsku manekenku na Instagramu prati 3.7 miliona ljudi, a ona je tu popularnost maksimalno iskoristila.

Manekenska karijera joj ide dosta dobro. Radi za brojne poznate brendove, a uživa u putovanjima, te je često možemo vidjeti širom svijeta.

Zdrav stil života je nešto o čemu posebno vodi pažnju. To se jasno vidi po njenom izgledu i mnogi vjeruju da 29-godišnjakinja ima najbolju zadnjicu na svijetu.

Treba svakako istaći da je Veronica itekako školovana djevojka. Ona je magistar prava, a ova titula joj dosta dobro dođe kada treba završavati brojne poslove koje ima.

S Kliffom Kingsburyjem je našla zajedničke stvari. Uživaju u ljubavi, ne pojavljuju se često u javnosti i takav stil života su oboje prihvatili.

Najnovije vijesti