Vico Zeljković zapjevao na krštenju kćerke Igora Dodika

Prvi čovjek FSBiH

Vico Zeljković zapjevao na krštenju kćerke Igora Dodika

Midhat Šljivak

Predsjednik Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine Vico Zeljković poprilično je veseo prethodnih dana. Nakon što je stao na ludi kamen raspjevani predsjednik večeras je bio gost na krštenju kćerke Igora Dodika.

Vico Zeljković nije s fudbalskom reprezentacijom Bosne i Hercegovine u Lisabonu, gdje Zmajevi u subotu igraju meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Portugala.

Za razliku od fudbalera čiji je put zbog amaterske organzacije trajao od jutarnjih sati, pa sve do ponoći, predsjednik Zeljković je imao drugih obaveza, onih porodičnih. 

On je večeras prisustvovao krštenju kćerke Igora Dodika. Zeljković je bio veseo i raspjevan i u jednom trenutku je uzeo i mikrofon u ruke.

Podsjetimo, porodica Dodik je u čvrstim rodbinskim vezama s prvom čovjekom Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine i to uvijek rado ističu.

Oglasi

Predsjednik NSBiH Vico Zeljković stao na 'ludi kamen'

Prvi čovjek bh. fudbala Vico Zeljković stao je prije nekoliko dana na ludi kamen. On je u Banjaluci izgovorio sudbonosno 'da' i oženio je svoju izabranicu.

Fotografijom s vjenčanja pohvalio se direktor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Zvjezdan Misimović. On je podijelio zanimljivu priču.

Misimović je podijelio fotografiju sa Zeljkovićem i predsjednikom entiteta RS Miloradom Dodikom, koji je porodično vezan za prvog čovjeka NSBiH.

Sretno presidente", napisao je Misimović na Instagram storyju.

Vico Zeljković je rođen 1988. godine u Gradišci. Predsjednik krovne kuće bh. fudbala postao je 16. marta 2021. godine i mandat mu važi do 2025. godine.

On je ranije bio član uprave FK Borac, gdje je bio predsjednik, a zatim je radio kao predsjednik Područnog fudbalskog saveza Banja Luka, te predsjednik FSRS.

Također, član je UEFA Komiteta za nacionalne asocijacije i po zvanju je menadžer zaštite na radu i zaštite životne sredine.

Top Komentari

Edis_91
Ebo vas igor i vico u čmar kolektivno....imaš li obraza pisati o tim ljudima koji ne priznaju BIH
3 0
komentator1
Nebi me zacudilo da umjesto ratne ''grbavice'' na sadaka areni pocnu pustati vicinu pjesmu. Time bi nk ili fk (izvinjavam se sto ne znam sta od to dvoje trenutno koriste jer cesto oni to mijenjaju) zeljkovićčmar bili jos drazi vici i miletu.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi