Predsjednik NSBiH Vico Zeljković stao na 'ludi kamen'
Prvi čovjek NSBiH izgovorio sudbonosno 'da'

Prvi čovjek bh. fudbala

Predsjednik NSBiH Vico Zeljković stao na 'ludi kamen'

Midhat Šljivak

Predsjednik Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine Vico Zeljković stao je danas na ludi kamen. Fotografijom sa svadbe pohvalio se direktor reprezentacije BiH Zvjezdan Misimović.

Prvi čovjek bh. fudbala Vico Zeljković stao je danas na ludi kamen. On je danas u Banjaluci izgovorio sudbonosno 'da' i oženio je svoju izabranicu.

Fotografijom s vjenčanja pohvalio se direktor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Zvjezdan Misimović. On je podijelio zanimljivu priču.

Misimović je podijelio fotografiju sa Zeljkovićem i predsjednikom entiteta RS Miloradom Dodikom, koji je porodično vezan za prvog čovjeka NSBiH.

Sretno presidente", napisao je Misimović na Instagram storyju.

Oglasi

Fotografija koju je objavio Zvjezdan Misimović sa svadbe predsjednika NSBIH

Vico Zeljković je rođen 1988. godine u Gradišci. Predsjednik krovne kuće bh. fudbala postao je 16. marta 2021. godine i mandat mu važi d0 2025. godine.

On je ranije bio član uprave FK Borac, gdje je bio predsjednik, a zatim je radio kao predsjednik Područnog fudbalskog saveza Banja Luka, te predsjednik FSRS.

Također, član je UEFA Komiteta za nacionalne asocijacije i po zvanju je menadžer zaštite na radu i zaštite životne sredine.

Nakon svadbe Zeljković i Misimović imaju reprezentativnih obaveza. Obojica će put Portugala gdje naš nacionalni tim narednog vikenda igra kvalifikacioni meč protiv ove selekcije.

Zatim slijedi povratak u našu zemlju i duel s Luksemburgom u Zenici gdje će naš tim tražiti novu pobjedu.

Podsjetimo, Zmajevi su u martovskim utakmicama protiv Islanda i Slovačke osvojili tri boda.

Top Komentari

pjanke.sa
Ko nama vodi NSBiH i cemu se mi nadamo. Ljudi upravljaju a hoce da sruse BiH. I ovaj se supcic slika sa ovim fasistom mamu hebo sebi zutu.
3 0
user71215
Kakav ološ si na kraju ispao, moj Zvjezdane Misimoviću...idi u Njemačku odakle si i došao, ne padaj više u očima ljudi, iako ne znam možeš li niže pasti, sve dobre igre za reprezentaciju koje si imao prekrila ti je ova fleka, a sam si se uflekao. Biti u društvu čovjeka koji pokušava da uništi integritet i legitimitet zemlje za koju si godinama igrao je sramotno, dno dna.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi