15

Komentari (15)

user1681500506
Pa sta je on bolji Od njih sve je to isto samo sto mi mislimo da nije Pa onda i ovakve dizemo do nebesa stace on uopste u savezu mislim ovaj miske, Ima boljih koji su vise dali za repku
elvir_86
Staa ce stajat na ludi kamen kad je svakako lud.
atomskimrav
Švercer, zaštitar na radu i *****.
komentator1
Znaci dobila željana konkurenciju
789012455
Miske uvlakač hahaha
user1680563303
Joj Misketa **** ga tata Stole.Jos samo tegeltija fali...
user71215
Kakav ološ si na kraju ispao, moj Zvjezdane Misimoviću...idi u Njemačku odakle si i došao, ne padaj više u očima ljudi, iako ne znam možeš li niže pasti, sve dobre igre za reprezentaciju koje si imao prekrila ti je ova fleka, a sam si se uflekao. Biti u društvu čovjeka koji pokušava da uništi integritet i legitimitet zemlje za koju si godinama igrao je sramotno, dno dna.
GuiliDamou
@user71215 ali hayde Zvyezdan, ok on je evo pravoslavac, al shta radi na svadbi Ade, fina gradska raya, vlasnik Baoliya (mislim vodya posla, Pyanich ye vlasnik), baliya se proda za 200 eur, i hoda po charshiyi normala…
Al vas jebu glupi bošnjo .... **** zvjezdane glupe bosnje ,nek gledaju i tipkaju
GuiliDamou
E moy Zvyezdane Misimovichu, zhalosno li ye kad nakon takve kariyere spadnesh na to da obyavish story sa lyudima koyi ni u kom sluchayu nebi trebali imati priliku da s tobom druguyu. Htio priznati ili ne, ovakve obyave samo pokazuyu koliko nisko si pao, i trebayu da budu primyer svim iole uspyeshnim sportistima kako da krvavo zaradyen novac kroz kariyeru sachuvayu za dane koyi dolaze, da im njihovo “ja” ne mozhe oboriti neki kriminalni politichar ili olosh kakav je “mladozhenya”.
StarMoVe
Hadzija123
Eto ti Borac=Pico=Krmak=Miske piske
vedin
E moj Miske imaš li obraza.
RuthlessDyni
E moj Miske što ti to treba. Ciganija poprilična.
pjanke.sa
Ko nama vodi NSBiH i cemu se mi nadamo. Ljudi upravljaju a hoce da sruse BiH. I ovaj se supcic slika sa ovim fasistom mamu hebo sebi zutu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.