Malo je reći da je bahat: Ono što Vinicus radi djevojkama je sramotno, ali one svejedno pristaju!

Brazilci otkrili detalje

Malo je reći da je bahat: Ono što Vinicus radi djevojkama je sramotno, ali one svejedno pristaju!

Admin Čaušević

Napadač Real Madrida Vinicius vrlo često završi u kontroverzi, ne samo zbog ne suglasica sa rivalima na terenu te protivničkim navijačiam. Ovoga puta Brazilac je završio u buri zbog pravila koja je postavio za pozivanje djevojaka na svoj rođendan koje je proslavio početkom jula.

Prije početka nove sezone napadač je proslavio svoj 23. rođendan u Brazilu s najbližim prijateljima i odlučio je to uraditi u velikom stilu.

Vinicius je, osim što je pozvao najbliže prijatelje, rodbinu i razne poznanike, zabavu učinio otvorenom i za razne djevojke, koje su, međutim, morale proći sramotni odabir da bi dobile pravo pristupa.

Prema pisanju brazilskog tiska, nova "semica" Real Madrida pozvala je više od stotinu ljudi na svoju zabavu. Mnogi od gostiju morali su ispuniti poseban zahtjev.

Neke od djevojki koje su se pojavile na rođendanskoj zabavi brazilske zvijezde

Brazilska novinarska Fabia Oliveira je otkrila kako su pozvane djevojke i žene, da bi bile na Viniciusovoj zabavi, morale držati svoj Instagram profil otvorenim te su morale poslati poveznicu Viniciusu i njegovim prijateljima. lako je razumjeti zašto.

Cilj velike fudbalske zvijezde je bio vidjeti fotografije djevojaka i nakon što bih ih vidio odlučivao je mogu li ili ne učestvoati na zabavi. Kad su zahtjevi bili zadovoljavajući, poziv bi i stigao.

Oglasi

Neke od djevojka su odbijene jer ih organizatori nisu prihvatili. Nadalje, svi gosti nisu mogli fotografisati i snimati zabavu jer su im na ulazu oduzeti mobiteli.

Do sada je povezivan sa brojnim djevojkama, navodno je i zaljubljen u poznatu brazlisku pjevačicu Anitu, dok su ranije mediji pisali da je u vezi sa atraktivnom Marijom Juliom Mazalli.

Rođen 2000. godine, Vinicius je eksplodirao posljednjih sezona i postao jedan od najboljih igrača svijeta te se s pravom nada osvajanju Zlatne lopte u skoroj budućnosti.

Vinicius u društvu djevojki sa zabave

Real Madrid ga je kupio kada je imao samo 18 godina, a sa Los Blancosima je osvojio devet trofeja, jedan od njegovih golova odlučio je finale Lige prvaka 2022. protiv Liverpoola.

Odlaskom Karima Benzeme Brazilac je postao prva zvijezda Kraljeva te navijači od njega u narednom periodu imaju najveća moguća očekivanja.

S obzirom na način života počeo je da poprima i neslavni epitet "najbahatijeg fudbalera današnjice", a način na koji je birao djevojke za svoj rođendan definitivno govori mnogo toga.

Top Komentari

Delegat
Kreten svoje vrste
1 1
Ecosport
Propast će ko i svi Brazilci, pogotovo Adriano. Partijanje im je važnije od karijere.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi