Objavljena posljednja fotografija Wande prije najgoreg: Sve se vidjelo u njenim očima

Poznata influenserica boluje od leukemije

Objavljena posljednja fotografija Wande prije najgoreg: Sve se vidjelo u njenim očima

Admin Čaušević

Prije nego što je Wanda Nara saznala da boluje od leukemiije poznata influenserica je u nedjelju prisustvovala svečanosti dodjele nagrada Martin Fierro 2023. i osvojila kipić za svoje učešće u argentinsoj verziji Masterchefa.

"Sve dolazi samo morate imati vjere. Istina je da nikada nisam zamišljala da ću osvojiti nagardu Martin Fierro u svojoj prvoj godini na TV-u", otkrila je ona.

Međutim, ono što je privuklo pažnju je da to nije bilo prepoznatljivog sjaja u njenim očima te je sve upućivalo na nešto loše.

Nara je u bolnici od srijede navečer nakon što je osjetila jake bolove. Argnetinski mediji pišu da Wanda zna da boluje od leukemije, ali da se još uvijek sve drži u tišini.

S Wandom je sve vrijeme bio Icardi, a pred 36-godišnjom influensericom je sada dugačak period oporavka.

Oglasi

Ono što je najviše zasmetalo Wandinoj porodici je to što se za leukemiju saznalo posredstvom medija.

"Niko nas nije zvao da nam išta kaže. Mogao mi je neko oko nas reći da mi je kći hospitalizirana, ali ne, vidjeli smo to na televiziji", poručio je Wandin otac Andreas Nara.

Nakon što završi ispitivanje u Argentini i dobije dozvolu za putovanje Wanda će prema svemu sudeći liječenje nastaviti u Italiji. 

Wanda je svjetsku slavu stekla zbog odnosa i veze sa Maurom Icardijem s kojim je stupila u romansu dok je bila u braku sa drugim fudbalerom Maxijem Lopezom.

S vremenom je njena popularnost meteroski rasla, a poznata je i po objavama sočnih fotografija na svojim društvenim mrežama.

Nakon posljednjih dešanja jasno je da za nju počinje novi život...

Top Komentari

Ss.ba
Eto ti si gledao u oci. Ne rise molim te
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi