Bila je niko i ništa, a danas se za njom okreće brojni muškarci i uvijek prvo primjete jednu stvar!

Wanda Nara izgleda neprepoznatljivo

Bila je niko i ništa, a danas se za njom okreće brojni muškarci i uvijek prvo primjete jednu stvar!

Admin Čaušević

Danas je možda i najpoznatija žena u svijetu fudbala. Na sebe stalno privlači pažnju, prvenstveno zbog sočnih i pikatnih fotografija koji zaista brojne muškarce dovode do ludila. 

Mnogo je žena koje su bile podvrgnute određenim operativnim zahvatima, međutim rijetko koja to odluči javno priznati. To je slučaj i sa famoznom Wandom Narom.

Za izuzetno atraktivnom i seksipilnom Wandom se okreću mnogi muškarci, a obično prvo što primjete su njene bujne grude i ostali atributi.

Argentinka ima 36 godina i u odnosu na svoje dane iz mladosti izgleda potpuno neprepoznatljivo što je rezultat određenih estetskih operacija.

Wanda Nara prije operacije

Wanda Nara uvijek je kritikovana zbog objava koje objavljuje na Instagramu. Na nekima koristiefiltre, a na drugima izgleda sasvim drugačije u odnosu na period prije deset godina.

Oglasi

Poznata influnserica je komentariaa kako je s 19 godina morala na operaciju kako bi riješila problem u nosu koji je nastao zbog udarca koji je zadobila tijekom bavljenja sportom.

Međutim, aregentinski novinari Luis Ventura je otkrio kako je Wanda još sa 15 godina ugradila silikone.

"Dobila je nove grudi kao poklon sa 15. rođendan i od tada je počela da joj raste reputacija", rekao je Ventura.

Oglasi

Wanda je alibi za brojne estetske operacije pronašla u činjenici da je imala pet poroda u brakovima sa Maurom Icardijem i Maxijem Lopezom.

"Tijelo svake žene doživljava drugačiju revoluciju. Moje tijelo proživjelo je pet trudnoća, pet carskih rezova i iako sam to sebi mogla priuštiti, nemam ekstenzije kože niti liposukciju."

"Čekala sam, smršala sam pet puta i slušala kritike. Svako tijelo je drugačije, svaka žena bira što će učiniti sa svojom estetikom. Odobravam sve što nas čini boljim", objasnila je ona.

Oglasi

Iako je majka petero djece Wanda ne prestaje da objavljuje pikantne fotografije na Instagramu, a vrlo često se i fotografiše potpuno gola.

U braku je sa Maxijem Lopezom bila pet godina, da bi napadača prevarila sa Icardijem s kojim je i danas u vezi nakon malog miliona raskida.

Zahvaljujući svojim brojnim poslovnim potezima prema nekim informacijama Wanda Nara mjesečno zarađuje nevjerovatnih 250.000 dolara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi