Wanda Nara boluje od leukemije

Supruga Maura Icardija

Wanda Nara boluje od leukemije

Midhat Šljivak

Supruga Maura Icardija i njegova nekadašnja menadžerica, Wanda Nara, boluje od leukemije. To je večeras objavio argentinski novinar Jorge Lanata.

Kontroverzna supruga Maura Icardija, 36-godišnja Wanda Nara, boluje od leukemije. Ovu vijest je večeras donio argentinski novinar Jorge Lanata, a zatim je potvrđena iz brojnih drugih izvora.

Wanda je u srijedu navečer završila u bolnici u Buenos Airesu nakon što je osjetila jake bolove u stomaku. Obavljene su pretrage i stigle su jako loše vijesti.

Danas je 36-godišnjakinja prebačena u drugu bolnicu, ali njen suprug Mauro nema se namjeru previše zadržavati u Argentini.

On je odmah odlučio da se leti za Italiju, gdje namjerava nastaviti liječenje svoje supruge i gdje su ipak mnogo više uvezani s ljekarima s kojima su ranije sarađivali.

Oglasi

Mauro Icardi je nedavno odlučio potpisati novi ugovor s turskim Galatasarayom. Međutim, nakon svega što se desilo njegov dolazak u turski tim je pod velikim upitnikom.

Wanda i Mauro su postali poznati zbog skandala kojeg su napravili 2013. godine kada je ona s Maurom prevarila svog nekadašnjeg supruga Maxija Lopeza.

S bivšim fudbalerom ima tri sina, a dok iz braka s Icardijem ima dvije kćerke.

U proteklih godinu dana često su bili u centru pažnje svjetskih medija zbog brojnih priča o prevarama s obje strane.

Ipak, nakon svega ostali su zajedno. Oprostili su jedno drugom sve loše što su učinili i odlučili su krenuti ispočetka.

Sada je najteži životni izazov pred njima. Nadamo se svakako da će ovo biti pobjeda ovog poznatog para.

Oglasi