33

Komentari (33)

dinass
Narod koji prezivi holokaus a onda pravi drugi vise od 50godina je i zasluzio holokaust.Nista nisu bolji od Hitlera,sta vise jos su i gori jer njihova tiranija traje vise od 70godina.
sanin8
Vi ste okupatorska vojska. Vi ste ubice.
Zoilomas
Dvojica sto mozda i nikad nisu zasluzili igrati fudbal
Berlinac
****m ti majku cifutsku ti se branis trebo vas je Hico istr****ti a ti kerol si obicno englesko ****o i vi uzimate tudje drzave i prisvajte ih fuj
Szentharomsvag
Oko 800000 jevreja protjerano iz arapskih zeđala u zadnjih 50god. Izrael, jedina parlamentarna demokratija do Japana. 5 ratova sa Arapima i svih 5 pobijedili. Jevreji su sinonim za učene ljude. Judeja je njihova pradomovina. Sirijci, Jordanci i Egpćani su zauzeli Palesrinu i Izrael je oslobodio te teritorije. Pitam se koliko vas se bunilo protiv arapske okupacije Palestine? Kakva ste stoka vidilo se u ww2. Muftija jeruzalemski postrojava SS diviziju načinjenu od muslimana.
damaged
Nemas ti pojma. Jevreje su rimljani protjerali 160 i neke godine. I od tada se ta zemlja zove palestina. A za tvoju informaciju za vrijeme vladavine muslimanskih drzava jevreji su zivjeli u miru.
Szentharomsvag
Hahahaha... Nemas ti pojma. Jevreji su protjerani oko 60 n.e. iz JUDEJE. Rimljani zbog osvete daju naziv Palestina, što je rimski naziv za Filisteju, a koja se nalazila na mjestu današnjeg Libana. Onda dolazi Bizantija, pa Omejidski kalifat, pa Krstaši, pa Turci, pa Hedžas, onda engleski dominion pa Izrael. Nikad ta regija, osim za vrijeme Judeje i Izraela, nije imala prerogative samostalne države. Škole i biblioteke su javne ustanove, nije zabranjeno ići u njihA.
damaged
Nije istina 60te je unisten po drugi put hram A 160 i neke su protjerani Istrazi
Szentharomsvag
Hram je uništen 70. Nakon toga, oni počinju iseljavati iz Izraela. Iako odlaze, predstavljaju zbačajan broj, pa podižu dva ustanka. Zadnji, oko 130g. poslije kojeg definitivno nestaju sa scene kao bitan faktor. U Jerusalimu ostaje toliko jevreja, kao otp. u Sarajevu prije rata. To nije toliko ni bitno. Izrael je njihova pradomovina. Ali, nije ni to bitno. Činjenica je da je Arapa više u Izraelu nego jevreja u svim arapskim državama. Činjenica je da su sve arapske države protjerale jevreje. Kao što je činjenica je da je Izrael parlamentarna demokratija, a Arapi njeguju fašizam. Svakako je i tačno da je jeruzalemski muftija blagoslovio ss handžar diviziju, bez obzira na vaše minuse i prijave adminima. Znam da muslići ne vole istinu. Sad poleti, prijavi i ovaj komentar. Sve ti je ovo dostupno u literaturi.
damaged
Ja ne prijavljujem nije mi to u interesu. Arapi su jedino jevreje protjeraliiz Medine za Vrijeme vladavine Omera. Jer su spletkle pravili ali opet im je placena zemlja. Za vrijeme emevija, abasida, fatmida, ayubuda, mamluka, osmanlija zivjeli su u miru. Nisu protjerivani. Dok su ih npr krizari ubijali. A treba da znas da su ih evropske zemlje protjeravala. I glupo je to sto palestinci placaju za njemacke zlocine, i zlocine drugih eu drzava. A i shvata da okupatori i zlocinci podrzavaju jedni druge, neka vam bude. Doce dan kad jedni drugima necete moci pomoci i kad cete jedni druge proklinjati. Pljescite rukama navijajte ali sve ce ovo proci.
Szentharomsvag
Hajmo malo realno pričati. Bez obzira na simpatije koje gajiš prema palestinskom narodu, iako ne znam zašto, činjenica jest da je su jevreji od 1947-1980 protjerani iz svih arapskih zemalja. To je oko 800.000 jevreja. Sve te podatke imaš dostupne u literaturi. Jevreji su živjeli u miru sa Arapima zbog toga što su bili sramotna manjina. Uostalom, otkud Arapi na prostoru Palestine?? U prvom AI ratu, na novoproglašenu državu Izrael napali su Egipat, Sirija i Jordan, a ne Palestina. Nikad, dok nisu poražene, te države se nisu povukle iz Izraela. Šta rade one tamo? Brane Arape od samih sebe? Izrael je po svemu svemirski brod za Arape oko njih. Neobično je da Bošnje brane Arape dok te iste Arape mlate kad dođu ko izbjeglice u Bosnu. U Izraelu je jedan od službenih jezika arapski. Izrael je vakcinisao svo stanovništvo, pa i Arape. Ljudi su se vratili na svoju zemlju. Arapi imaju toliko svojih teritorija da im kimad pustinje oko Jerusalema ne treba. Pusti se ličnih doživljaja. Realno govori.
realno_govoreci
Kao sto se ti cudis sto cijeli normalni svijet brani Palestince tako se svi cude vama sto branite cioniste. Pogledaj bolan malo po internetu kakvo misljenje o sebi imaju,neki nebeski narod,neki odabrani narod,toliko oholosti,prepotentnosti,fuj fuj fuj. Samo kada pogledas nacin govora ti muka bude od njih. Pricaj sta zelis ali genetski je to kod zidova da ne mogo da sakriju da su gnjide
dinass
Nemoj druze na svoje,500 godina karanja pa mozda imas vise muslimanske krvi u sebi nego neki od Palestinaca.
dinass
Cuti Tursko kopile,nemoj na bracu
Sucro
A čiju ste zemlju oteli i još uvijek otimate?
turuluru
Ovo ****o nikad nisam mogao smisliti Samo iz razloga jer je cifut,i to Mi se na odvratnoj njusci vidi. Tipicna odvratna glavurda za panja i malja.
Szentharomsvag
Pa i ti ga napadaš samo zato što si musliman.
YouTalkinToMe
Pa i ti ga podržavaš samo zato što si mrzitelj muslimana, čak si profil napravio samo da bi brabonjao antimuslimansku propagandu. Brabonjku
Turgut2
Muslimani tako ne meze abe. Sad mozemo mrzjeti ono sto takvi kao on podrzavaju a ne zato zbog vjere. A najgoti su mi arapski lideri gori nego ovi iz izraela sto podrzuju ekpanziju i ubijabje neduZnih palestinaca. Cekaju da im Erdoan i Iran nesto urade a oni se kriju i jos talaju sa izraelom. Odavno su oni napusteni nazaloat od arapa
dinass
i ti,pogledaj genski kod.
BogatiDijasporac
Osvaldo000
Umri smece zidovsko
Dinouz
Napusi se kurca smradu jedan
user1583752673
****o i jedan i drugi! Free Palestine!
Szentharomsvag
Od koga free? Od Egipta, Sirije, Jordana? Pa zar nisu oni okupirali?
YouTalkinToMe
Čak i da jesu oni barem nisu ih istrebljivali kao ovi *****i yebali ti oni sve smradu jedan.
realno_govoreci
Klasicna zidovska prikaza.Ne mogu ni sakriti ni slagati sta su...
Mahirszna
Mrzimo jevreje daBogda im umro Benajun..
Zgembic
Istorija se ponavlja ako bogda Adolf ce vam doci glave
CeZenicaLik
Fuj covjek.Fuj licnost.Fujfujfuj...
Karlosicroberto
Brane se od djece i žena, ebenu upravo to
Habe.die.Ehre_2017
Smecari pogani
green_dragon
ma yebat mater i jednom i drugom...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti