Dječak na ulici osramotio Zinchenka kao niko nikada i šokirao cijelu ekipu Arsenala

Iskoristio svoju priliku

Dječak na ulici osramotio Zinchenka kao niko nikada i šokirao cijelu ekipu Arsenala

Esmer Oštraković

Život nekad uistinu uspije da izneadi i usreći dječake koji vole igrati nogomet, a to se dogodilo jednom mališanu na ulicama Londona.

Naime, mladi dječak koji inače navija za Arsenal objavio je video na Tik Toku koji ubrzo postao viralan i tako je postao veoma popularan.

Zvijezde Premiershipa žive sjajan život, voze skupa auta, posjeduju sve što žele kada je riječ o luksuzu, ali neakda urade stvari koje oduševe javnost.

Veoma je lako zaboraviti da su i oni samo normalni i obični ljudi, ali nekada se to pokaže na tako jednostavnim stvarima.

Upravo to se desilo sa igračem Arsenala, Olekandrom Zinchenkom i dječakom koji navija za Arsenal, a sve se desilo nedaleko od emiratesa.

Dječak je postavio svoj mobitel i snimao kako izvodi trikove na ulici, a pored njega su prolazili nogometši Arsenala i gledali trikove koje izvode.

Oglasi

Nisu svi odlučili da prođu. Dok je Odegaard gledao trikove koje izvodi dječak, neko iz pozadine je dobacivao "potpišite ga".

A onda je na scenu stupio Zinchenko. On je tražio od dječaka da mu doda loptu, te da igraju jedan na jedan, a bolje da to nije uradio.

Krenuo je Zinchenko da dribla dječaka, izgubio je loptu, a onda mu je dječak probacio loptu kroz noge i tako ga propisno osramotio.

Video možete pogledati OVDJE.

Svi igrači Arsenala prasnuli su u smjeh, a Zinchenko je čestitao dječaku. Ipak, uslijedio je novi šok za nogometaša Topnika.

Nego je dobacio da je sve snimljeno, a Ukrajinac nije vjerovao, te je tražio od dječaka da se zakune da ima to snimljeno, što je ovaj i uradio.

Na kraju su fudbaleri Arsenala otišli prema stadionu, a dječak je nastavio sa izvođenjem svojih trikova.

Top Komentari

Mel_Glupson
Novinaru idi cuvaj ovce, nije za tebe novinarstvo..kakav poltron
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi