4

Komentari (4)

Mirsad1705
Svi smo mi najprije ljudi, pa onda sve drugo. Zlatanovo tegobno odrastanje se ipak pozitivno odrazilo na njega, dalo mu sportske motive da se bori i takmiči sa drugim sportistima. Mnogi bi na njegovom mjestu završili u uličnim bandama i kriminalu. Sreća za njega da on nije. Sa sportskog aspekta gledano, najkompletniji centarfor ikada, najbolja 9-ka. Ima sve, dribling, prezican i jak šut, korpulentnu građu koja mu omogućava da odbrambenog igrača nosi na leđima, ali i zavidnu brzinu i spretnost u odnosu na svoju visinu i težinu.
C.Banks
Tako je Mirsade, lakše je nama bilo jer smo svi bili u neimaštini u ratu i iza rata. Kad bi neki bogati dijasporac dođi iza rata među nas nikako se nije mogao uklopit. Uvijek bi dobijao degeneka bez veze samo jer je drugačiji, u Zlatana je bilo kontra svi bogati, a on siromašan, to je još gore. Slažem se da je najkompletniji napadač svih vremena
King_Kenny
...ne cudi da je danas tako iskompleksiran...
Zoilomas
Ja teskog zivota u pm
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.