"Ni majka me jutros nije poznala": Zlatan se u Srbiji toliko uništio alkoholom da ne liči na sebe

Vidno pijan

"Ni majka me jutros nije poznala": Zlatan se u Srbiji toliko uništio alkoholom da ne liči na sebe

A. Čaušević

"Bošnjak sa dna kace", tom rečenicom je jedne prilike otac Šefik opisao svog sina Zlatana Ibrahimovića i jasno je da nije pogriješio pošto legendarni napadač voli životne provode svojstvene za nacije sa ovih prostora. 

Ibrahimović je istinski meraklija, voli lud provod svojstena za narod sa područja bivše Jugoslavije, pa je u posljednje vrijeme čest gost u Beogradu, gradu prepoznatljivom po ludim noćnim provodima, bilo na splavovima bilo u raznim klubovima.

Na internetu je svanula fotografija Ibrahimovića tokom jednog provoda, a bio je vidno pijan u tolikoj mjeri da nije ličio na sebe.

Bezvremenski hit na ovim prostorima je svakako pjesma Splavovi od pokojnog Novice Zdravkovića, a stih "ni majka me jutros nije poznala", možda najbolje opisuje Ibrino stanje.

Ibrahimović u vidno pijanom stanju

Šveđanin bh. korijena je protekli vikend proveo u Beogradu gdje je bio pravi magnet za atraktivne beogradske dame, a posebnu pažnju je privuklo kratko druženje sa izvjesnom Jovanom Vukičević.

Oglasi

Ovo je bio drugi put da u posljednja dva mjeseca stiže u srbijansku prijestolnicu pošto je u gradu na Dunavu bio i krajem maja kada mu je društvo pravio bh. reprezentativac Rade Krunić.

Sluteći po objavama na Instagramu Ibrahimović je nakon ludog provoda na triježnjenje otputovao na Ibizu gdje se fotografisao sa nekim fanovima.

Nakon što je više od dvije decenije uglavnom bio vezan za fudbalske terene po odlasku u penziju Ibrahimović je sebi odlučio da da malo više oduška.

Preostaje da se vidi kako će na sve regaovati Helena koja za sada svom partneru i ne zamjera brojne noćne izlaske možda i svjesna toga da se Ibra voli dobro provesti.

Ibrahimović i Helena su u vezi još od početka 21. stoljeća. To što je švedska glumica od čuvenog napadača starija 10 godina nikad nije bila prepreka za uspješnu i stabilnu vezu.

Manje više svima je poznato da Ibrahimović vodi porijeklo iz Bijeljine gdje je rođen njegov otac Šefik, dok je njegova majka Jurka Gravić iz Hrvatske.

Top Komentari

Zlatanu kao fudbaleru svaka cast, ostavio je traga u fudbalu kao sto su to uradili mnogi poznati fudbaleri svijeta. On zna ponekada biti i arogantan, ali on nema svoje "JA" kad je u pitanju licni identitet bilo daje nacionalni ili vjerski, imam dojam da je nekada neciji potrcko, kad je u pitanju Djokovic i jos neke druge licnosti, pogotovo je veliki potrcko kad je u pitanju Srbija, ma covjek bi reko da je rodjen u Srbiji, ama Ibro ti si klasa ili marka u fudbalu, neka neko drugi trci za tobom zasto ti trcis za njima. Znam da Ibro ne voli kritike, ali ipak to je istina. Neka Ibro samo u jednom trenutku pocne misliti svojom glavom, garant da onda nece valjati nekima, covjek cesto puta ne moze na sebi da vidi sta ne valja, ono sto drugi mogu primjetiti na njemu.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije