Zlatan Ibrahimović konačno ulovljen u akciji, "zarobila" ga je jedina za kojom je trčao u životu!

Dok drugi skijaju, Ibra se sunča

Zlatan Ibrahimović konačno ulovljen u akciji, "zarobila" ga je jedina za kojom je trčao u životu!

Admin Čaušević

Zlatan Ibrahimović je krajem prošle godine dobio novi posao u Milanu, ali izgleda da mu i nije toliko zanimljivo na novom radnom mjestu pošto je odlučio otići na drugi kraj svijeta. 

Ibrahimović je imenovan za savjetnika u Milanu kako bi mogao posmatrati mečeve Rossonera kao klupski predstavnika, ali je odmah odlučio uzeti nekoliko slobodnih dana.

I dok su se igrači Milana tokom praznika pripremali za utakmice, Ibrahimović je otišao u Miami kako bi uživao u suncu zajedno sa svojom porodicom.

Fotografi su zabilježili do sada rijetko viđene trenutke potpuno opuštenog Ibre u društvu svoje dugogodišnje partnerice Helene Seger.

[instagram]https://www.instagram.com/p/C1XF7yMP5sT/[/instagram]

Kada ih neko ulovi u javnosti Šveđanin bh. korijena i nekadašnja manekenka nastoje biti maksimalno diskretni te paze da ih fotografi ne uhvate u neugodnim situacijama.

Oglasi

Ipak, to nije bio slučaj ovaj put pošto se 43-godišnjak maksimalno opustio u društvu praktično jedine žene za kojom je trčao u životu.

Kao što je poznato Helena je od Zlatana starija 11 godina, ali to mu nikad nije smetalo pošto se u nju zaljubio čim ju je vidio i maksimalno se potrudio da je osvoji.

@zlatan.ibrahimovic_hun

#zlatanibrahimovic #miami #helenaseger #football #ibrahimovic #zlatan #foryoupage #foryou

♬ Love Is The Answer - Natalie Taylor

"Imao je 21, a ja 32 godine. Loše je parkirao svoj Ferrari u Malmeu. Učinio je to tako da sa svojim Mercedesom nisam mogla izaći s parkinga.

"Prilično bezobrazno sam mu rekla da skloni svoj automobil. Vikala sam, vidjela sam samo njegov veliki nos i zlatni sat na ruci i mislim da mu se taj moj stav svidio", ispričala je ona prije nekoliko godina.

Zlatan i njegova partnerica se nikad nisu vjenačali. Pokušavao je legendarni napadač nekoliko puta, ali je uvijek dobijao isti odgovor - ne.

Njih dvoje žive skladno i bez bilo kakvih skandala već duže od dvije decenije. Zajedno su dobili dvojicu sinova Maximiliana (17) i Vincenta (15).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi