Ni Zlatan nije nedodirljiv, tek se vratio u klub, a navijači Milana ogorčeni zbog ono što je uradio

Taj potez im se nije svidio

Ni Zlatan nije nedodirljiv, tek se vratio u klub, a navijači Milana ogorčeni zbog ono što je uradio

Endin Čaušević

Zlatan Ibrahimović nedavno se vratio u Milan gdje je dobio funkciju u klubu u kojem je ljetos završio igračku karijeru. Međutim, iako je tu svega desetak dana Ibrahimović je već uspio da izazove revolt navijača Rossonera.

Ibrahimović je na kraju prošle sezone bio svjestan da je njegovo vrijeme prošlo što se tiče aktivnog igranja fudbala i da je vrijeme da se okuša na nekim drugim poljima.

Nakon što je uzeo nekoliko mjeseci samo da bi se odmorio od svega Ibrahimović je iznenadio sve odlukom da se vrati u svijet fudbala i to ponovo na San Siro gdje je dobio jednu od direktorskih pozicija u Milanu.

Zlatan se prošle sedmice pojavio u Milanellu kako bi obavio razgovor s igračima Milana nakon što se zvanično vratio u klub.

Bio je također u Salernu na utakmici, ali onda se odlučio da uzme kratku pauzu i ode na destinaciju daleku 8.000 kilometara od Milana što znači da Ibrahimovića nećemo vidjeti za vikend na meču Milana i Sassuola.

Oglasi

Naime, Ibrahimović je s porodicom odlučio da uzme odmor tokom novogodišnjih praznika iako je tek stigao na novu funkciju u klubu.

On je otputovao za Miami gdje uživa s porodicom, a to je pokazao s nekoliko objava na društvenim mrežama.

Međutim, navijači Milana su to Ibrahimoviću itekako zamjerili i malo ko je očekivao da će Zlatan već sada biti na meti kritika.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Oni smatraju da nije u redu da Ibrahimović odmara i uživa na plaži dok su svi ostali i dalje fokusirani samo na Milan i utakmicu koja ovaj klub očekuje u subotu.

Utakmica Milana i Sassuola igra se od 18 sati, te su navijači poručili Ibrahimoviću da je red da se vrati i podrži ekipu, te da nije u redu da uživa daleko od tog grada i kluba i to svega desetak dana nakon što je dobio novi posao.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti