Ibra u noćnom pohodu: Fotka sa gospođom srednjih godina je ništa u odnosu na plavušu bez grudnjaka

Fotografije se pojavile na internetu

Ibra u noćnom pohodu: Fotka sa gospođom srednjih godina je ništa u odnosu na plavušu bez grudnjaka

A. Čaušević

Zlatan Ibrahimović je omiljeni lik gdje se god pojavi, posebno u Milanu gdje uživa zaista ogromnu popularnost bez obzira što više ne igra fudbal. 

Iza Zlatana Ibrahimovića je poprilčno zauzeta sedmica. Prvo je morao motivisati bivše saigrače u Milanu, a zatim je i posmatrao meč Lige prvaka između Rossonera i Newcastle Uniteda. 

Poslije toga se Ibrahimović odlučio na noćni izlazak i ko god ga je sreo tražio je s njim fotografiju, a čuveni napadač nije znao odbiti. 

Na interentu se pojavilo nekoliko zanimljivih fotografija, uključujući onu sa jednom gospođom srednjih godina koja nije krila svoje oduševljenje zbog fotke sa popularnim Ibrom.

Ibrahimović u društvu senzualne plavuše

Međutim, puno više pažnje privukla fotografija Ibrahimovića sa jednom izazovnom plavušom koja djeluje da je u ranim 40-im baš kao i Šveđanin bh. korijena.

Plavuša se odlučila za odjevnu kombinaciju bez grudnjaka, te je defintivno plijenila svoju pažnju zbog svoje senzualnosti, a Zlatan se i nije suzdržao da joj ne stavi ruku oko vrata.

Oglasi

Iako više nije aktivan fudbaler 41-godišnjak je i dalje itekako slavan i popularan, s obzirom na neizbrisiv trag kojeg je ostavio nema sumnje da zaslužuje status fudbalske legende.

Kako se oprostio od fudbala Ibrahimović ima slobodnog vremena na pretek, pa je tako prošle sedmice učestvovao i na humanitarnom meču za pomoć stradalim od poplava u Sloveniji.

Inače, posljednjih dana sa Apenina stiže velika vijest o mogućem povratku Ibre u Milan, ali ne u ulozi fudbalera.

Tuttosport navodi da bi sada već bivši golgeter mogao postati menadžer u Milanu te jedan od saradnika trenera Stefana Piolija. 

Samo prisustvo Ibrahimovića bi sigurno djelovalo veoma motivaciono za sve igrače Rossonera, dok je i sam Ibra posebno vezan za bivšeg prvaka Evrope. 

Tokom bogate fudbalske karijere Zlatan je u dva mandata igrao za Milan, a u oba navrata je slavnom klubu uspio donijeti Scudetto. 

Top Komentari

Hanibal
Pustite vise Ibru. Nije on dostojan ovoliko medijske paznje u BiH. Ne vidim da je ista uradio za nasu zemlju.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi