Sve je spremno za veliki povratak Zlatana Ibrahimovića

Na njemu je još da kaže 'da'

Sve je spremno za veliki povratak Zlatana Ibrahimovića

S. Mlaćo

Zlatan Ibrahimović je spreman na veliki povratak.

Naime, Tuttosport prenosi da je realna mogućnost da Ibrahimović preuzme ulogu menadžera u Milanu, te bude pomoć stručnom štabu.

Šveđanin bh. porijekla pratio je i nedavno trening Milana, što je 'podgrijalo' špekulacije da se uskoro vraća u klub.

On bi bio od velike pomoći treneru tefanu Pioliju, a italijanski mediji prenose da se samo čeka odgovor popularnog Ibre.

Ibrahimović se u Milan vratio kako bi pomogao ovom klubu da osvoji naslov prvaka nakon 11 godina i pomogao je u tome. Ipak, imao je velikih problema sa povredom i nije više mogao biti aktivan na terenu.

Oglasi

Oprostio se zbog povreda, no jasno je bilo da će ostati u nogometu.

Navijači Milana sa osmijehom su dočekali vijesti o mogućem povratku Ibrahimovića, svjesni koliko on može značiti za sve nogometaše te samo atmosferu.

Šveđanin je poznao kao pravi ratnik na terenu i uvijek daje maksimum, pa svi vjeruju da bi to prenio i na igrače.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sigurno je da će Zlatan ostati upamćen kao jedan od najboljih igrača u historiji bez obzira što nikada nije osvojio Ligu prvaka ili ušao u najuži izbor za osvajanje Zlatne lopte.

Sve je počelo još 1999. godine u Malmeu, a tokom karijere koja je trajala duže od dvije decenije igrao je za najveće evropske klube kao što su Juventus, Milan, Barcelona, Manchester United, Inter...

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BosanskoHRVATSKInacist
Ma ti si Federacijski TOVAR...... Dobro došao natrag..... ?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije