O njima priča sa suzama u očima: Ono što su mu "prijatelji" uradili Zlatan im nikad neće oprostiti

Ibrahimović je rekao istinu

O njima priča sa suzama u očima: Ono što su mu "prijatelji" uradili Zlatan im nikad neće oprostiti

Admin Čaušević

Trnovit put je imao Zlatan Ibrahimović da postane ono što jeste. Prošao je drvlje i kamenje te vrlo dobro naučio raznorazne životne lekcije. Osjetio je i to kakav je osjećak kad ga prijatelji iznevjere. 

Biti slavan i bogat te uz to imati prijatelje od povjerenja uoppšte nije lagana stvar. Izgleda da to najbolje na svojoj koži zna Zlatan Ibrahimović.

Tokom karijere Ibrahimović je imao samo jednog istinskog prijatelja. U pitanju je njegov menadžer Mino Raiola koji je preminuo u aprilu 2022. godine.

Kako je to imati lažne prijatelje Ibrahimović je najbolje osjetio tokom odrastanja, a sada o prijateljstvu priča sa suzama u očima. 

"Prijatelji dolaze i odlaze jer imaš prijatelje kad si mlad, ali ko su ti pravi prijatelji razumjet ćeš kad se počne pričati o novcu", kazao je Zlatan u jednom od posljednjih intervjua.

Oglasi

Iz ovih riječi vrlo lako bi se moglo naslutiti da je Ibrahimović na svojoj koži najbolje osjetio kako je to kad se neko druži s njim iz koristoljublja. 

Tokom karijere promijenio je veliki broj saigrača, stekao mnogobrojna poznanstva, ali dojam je da Ibrahimović u nije prijateljskim odnosima ni s kim od bivših saigrača. 

Jedina osoba kojoj maksimalno vjeruje je njegova životna saputnica je Helena Seger za koju se interesantno nikad nije oženio.

Bivša švedska manekenka je oduvijek bila samostalna žena, a kad su se upoznali ona je već bila bogata. 

Kad sam upoznala Zlatana, imao je 21 godinu, a ja 32, imala sam karijeru i bogatstvo i nije mi bio potreban nogometaš da me hrani", rekla je ona svojevremeno. 

Ovaj par živi u sretnoj zajednici već dvije decenije. Dobili su dva sina, Vincenta i Maximiliana, koji idu očevim stopama i planiraju biti fudbaleri. Da li će biti uspješni pokazat će vrijeme.

Top Komentari

vence
Pa, nek se onda malo zapita da nije do njega mozda?! Nemoguće je da niko ne valja i da sa nikim od saigrača ne ostanes u dobrim odnosima(doduše ko može od novinara to provjeriti-mogu samo naglabati, kao i ja sad), a sta je s Maxvelom..koji je isa za njim i po klubovima u kojima je igrao
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti