33

Komentari (33)

Convicts
Lopov lopova uvijek provali
Miske, Miske... Kao igrac, sigurno medju najvaznijim i najboljim igracima koje nasa repka ikad imala. Kao covjek... tesko mi je bilo sta reci bez psovanja..
amircoralic
Koji si ti poltron miske
user1603303812
**** li vas Begovic vise dosani ste Šeha je za njeg institucija
Keno
Jeste li mu pokazali sliku od dialette slucajno?
JedanVamo81
Kao igrac babuka, kao covjek ****o
user1583752673
Dobar igrac bio ali los covjek do bola!
BigBosnianBoss
Klosarčino jedna prodata,hebote Vico a ti njega
Mig_Mig
"Utakmicu sa Portugalom nisam mogao igrati zbog povrede. Pitali su me u Wolfsburgu mogu li igrati taj vikend, na šta sam rekao da ću vidjeti. Rekli su mi nemoj nisi igrao za reprezentaciju, imaćeš probelma. Nažalost ja sam tad igrao i dao gol." To je to. Ciro legendo.
fukaraslana
Masimovic zivi klosar prodao se za jefine pare
zvjezdan10
Miske legendo!
Laola
Veliki gospodin. Hvala ti za sve sto si dao nasoj domovini. Uvijek cete prava raja gotiviti, a papci ko papci. Dao Gospodar vise takvi kao ti Zvjezdane i svoj pravac i fazon furaj.
rabodimis
Prava raja ga je gotivila dok se nije prodao i poceo radit protiv njih.. On je najveci papak ispao kad god je stigao.. Nekad je bio dobar al odavno vec nije dobar.. PS Je*eno ti je poremecen sistem vrijednosti daleko je on prijatelju od gospodina, gospodin je Ciro, i to veliki gospodin, on ga je tacno u bobu opisao.. izdajnik i muljator.. nista vise..
Laola
Gospodin je onaj ko bi spavao sa sefom UZP i temperaturu mu skidao u krevetu? Aha, odlicno. Sistem vrijednosti koji zastupate vi PATRIJOTE ovu zemlju vodi u nestanak. Samo to je visa matematika da shvatite. Odnos prema velikom gospodinu Zvjezdanu i covjeku koji je na promociji "vase" BiH uradio vise nego sto cete vi ikad, dovoljno govori o tome. Da ponovimo, legenda je jer je Srbin koji igra za BiH, a ****o je jer je Srbin koji misli da selektor ne treba biti neko ko nije trener. Nastavite, sve do "palestinizacije" "vase" BiH, dobro vam ide, sve ste blize cilju.
fukaraslana
Ti Laola garant si zavrsio neki Travnicki ili Bijeljinski : fakultet : kada znas tako pametovati . Kao prvo taj Masimovic je odbijen da igra za Srbiju i onda je pristao da igra za BiH . Ti i takvi kao ti ce isto reci u BiH je bio - gradjanski rat a ne agresija Srbije i Crne Gore na republiku BiH
MethodMan
Kako pitarima ofirno kup dadose ne vjerujem I to onaj poništeni od prošle god ul
NorthSide
Kako pitarima ofirno ukradoše duplu krunu ne vjerujem ocm savez napolje
MethodMan
Cuj ukradose +13 imali sve pobjeđivali i fol na jednom ne mogu meda daj ba ne seri Tal iz prošle godine Sarajevu liga i poništavanje kupa, da bi Borac sljedeće to jest ove godine uzeo ligu, a Sarajevo taj kup iz prošle godine
rabodimis
Mi izbacili one sto su vas razgulili vise puta u par dana, nismo imali uticaj na ofirno stimanje zri**** nego su nam nastimani najjaci protivnici... Opljackani i osteceni za vise od 2 m KM i nama su nesto dali ? Klosarskom politikom su nam oteli titulu, kup im je samo bio rezervna opcija pa su ga sebi izdirigovali do finala, na kraju im valjda nije trebao a vjerovatno da je postojao i neki strah od pretjeranog kriminala pa su cirkus napravili.. Sarajevo je islo na duplu i ona nam je brutalno oteta od strane dodikovog sestrica i njegovih kriminalaca.. Mozes bit siguran da nama ne treba necija milostinja, imali smo snage i kvaliteta da uzmemo oba trofeja i to je bio jedini cilj.. A ti klosaru maleni, klub ti se raspada ti utjehu trazis u tom sto su nas pokrali.. Umjesto da dignete gu*ice i uradite nesto za vas klub vi nama fol mane nake nalazite.. Cuj dadose nama nesto, ovi su oteli svaku nadu za fudbal, daj Boze da se igraci oporave od psihickog soka i tolikih nepravdi za jedno proljece, nista gore za psihu ne postoji od ocite nepravde..
MethodMan
Buraz ofirno je postalo kad sam vidio Zakaric, Ziljkic I da djeca penale pucaju sve mi je bilo jasno
MethodMan
Nije da nije smjelo nego su ispostovali dogovor iz 2019
dinass
Samo se zarotirali ali lose odglumise.Ne znam ko vise prati uopste nasu ligu.
dinass
za****li su Real i Farcu
emadsarajevo2021
Ja savjetnika i govana. Otkako odradzuje za Vicu prljave poslove krenulo ga i laganje. Prodao sve i Ciru i Papeta i Spahu i Barbu pa sad profesionalno odradio??? Smrad i prodana duša
kiki
****o nepismeno seljacko.Ustani kad Misketa spominjes.Ono ce nekom reci da je prodana dusa,smrdo jedan nezahvlani,ebo ti otac mamu
fukaraslana
Tako je obicna klosarcina taj miske
Ajax11
Prvo Vicu pa sada ovoga pozvali…
bananko
Dobar igrac bio
kobe24
nikobolji
****o, nije Ciro levat
Chico
Sto ga niste pitali jel pomogao Vici da namjesti prvenstvo ?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.