36

Komentari (36)

Svojprisebi
Svaka cast Bosni takticki pustena tekma da susjedi mogu u baraz bravo tako se susjedi paze. Zar nije bolje nasi neg rumuni?
dam
Sve sami nacionalisti.. nigdje vise sporta
Eno30
Ma prodana utakmica ili pustita jer Srbiji je trebala pobjeda a nama nista nije znacila. Jes da stvarno boli poraz od tih komsija
samir49
Prodata utakmica..Sram vas bilo...ONI bi vas zive zakopali!
FullNogo
Realno, pustili su im da kroz baraz Srbija proba na Euro.
papagaj
Vracamo im za vakcine, eto još 20000 vakcina
Tas14
Ali se zna ko je prvi ;) Bosna i Hercegovina!
Pajver
Zna se ko je završio kvalifikacije sa maksimalnih 18 bodova
Adnanos
Ja sam bio ubijedjen milion posto da ce Srbija pobijedit. Ne zato sto su bolji.
Adnanos
Adnanos
A ovako bude obicno u zadnjem kolu u vecini sportova i liga. Kako npr da Makedonija izgubi onoliko.
JedanVamo81
Dali im pobjedu za vakcine hahaha
user1582313617
Logicno i dogovoreno
user1599499530
Ovo je srbija igrala protiv bosanskih srba i hrvata,bar po njihovoim imenima sve neki Stjepani,Sinise,Josipi itd.nide Muje nit Hase nema.??
Barca.forever
@user1599499530 Pa kakve veze ima kako se zoveš, jel ovaj Srđan, Marko, Lazar, Nemanja, Ilija...Oni se mogu majstore roditi u RS ili da su izmješanog braka ili bilo šta??? Kako bi tek rekao za Rumuniju, Azerbejdžan, Kazahstan... Sve Brazilci igraju pa jel to onda Brazil?
user1599499530
Ma salim se drug, opusteno ;)
Pajver
Zato je se behaja i plasirala sa su muje i sulje ispali bi već davno
user1582376900
Budalama dzabe objašnjavati...svaka cast za komentar
user1599499530
Kasnis "pajver" ja sam sad zakuhao prije tebe ne mozes ni ti uvjek samo ovdje nema dzeke da se uhvatis za njeg :)
Barca.forever
@user1599499530 U redu, nisam mislio ništa loše reći ali samo kažem da ima tzv veće nepravde da sad neko gleda ko se kako zove.Lp
DadiG
Super ti je šala. Evo grohotom se smijem
user1599499530
Placi onda ko te **** :)
Pajver
ludilobrale
Opet ti Krmak provokativni. Evo ti moj drug Marino iz Splita posto cita komentare pita jel ti caca branio Split i Zadar ili je preko tv gledo. I pita jsil ti veci Hrvat od njega. Vidis kako iritiras ljude mene konkretno ne al pogledaj kako ruzno nastupas i prljas obraz casni Hrvata. Od 10 6 sam na Bracu u Sumartinu pa ako si horan dodji docekcemo te ja i moj dobri drug Marino i Bartol pa ti reci sta protiv muslimana da Vidis sta su casni i dobri Hrvati krmak jedan zadojeni.
Zoilomas
Hahah casni hrvata, mozda jeste od cetnika casniji ali onaj ako voli neko hrvatsku ili stbiju toliko kao ti drug onda nek ide tamo.
amex
Koji si ti majmun jbtt
Barca.forever
Ma nema veze momci , nije ovdje igrala pobjeda tako da opušteno idemo na EP ali mi malo smiješno to što Srbija dobije Bjelorusiju u baražu.Mislim, nemam ništa protiv Srbije i drago bi mi bilo da odu na EP ali samo hoću reći da smo mi otišli u baraž (u bilo kojem sportu) dobili prvaka svijeta jbt :)
user1597698961
Pa od 8 drugoplasiranih,6 ide direktno ,bjelorusi i sebi su 7 i 8 i igraku medjusobno
Barca.forever
@user1597698961 Pa ja a Bjelorusija stvaro težak protivnik Srbiji...Srbija normalno blagi favorit
celikze
pa ovaj debil sto je prenosio utakmicu pa za koga je n navijao...Boze sacuvaj stvarno smo medjedi samo takvi...bravo momci 3 gol je bio faul al nema veze...samo naprijed
miki30
Poraz protiv njih uvjek boli, nije bitno jeli važna utakmica ili ne. Momcima svaka čast samo nako kažem protiv ovih je pobjeda nešto posebno.
user1597698961
Ubili smo ih,sutevi 33 23 za nas,u okvir 13-6,,golman ih spasio imao 12 odbrana,a nas samo dvije jer u biti nije imao previse posla.Svejedno imat cemo sta pokazat na euru ????
celikze
Mowzilla
Nema veze, srce je svakako ostavljeno na terenu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.