Zajko Zeba ponovo na terenima: Klub potvrdio da je posao završen

Ne može bez lopte

Zajko Zeba ponovo na terenima: Klub potvrdio da je posao završen

H. Zilić

Zanimljiv transfer dolazi iz bh. sporta, a u igračkim akcijama gledat ćemo nekadašnjeg fudbalera Željezničara i jednu od legendi Premijer lige Bosne i Hercegovine, a u pitanju je Zajko Zeba.

Zeba se odlučio da sportski put nastavi kao futsal igrač, a igrat će za Futsal klub Konjic za koji je i ranije nastupao, tako da mu to neće biti nepoznanica.

Tim iz Konjica je sa oduševljenjem objavio ovu vijesti i potvrdio da će Zeba biti njihov član. Pustili su saopštenje za javnost povodom pomenutog potpisa, a mi isto prenosimo u cijelosti bez izmjena.

"S velikim uzbuđenjem i ponosom objavljujemo povratak Zajka Zebe u našu ekipu Futsal Kluba Konjic! Želimo mu srdačnu dobrodošlicu i izražavamo duboku zahvalnost što se pridružio našem timu u ovom ključnom trenutku.

Sigurni smo da će njegovo iskustvo i vještina biti neprocjenjivi u razvoju naših mladih igrača, koji će pod njegovim mentorstvom izrasti u prave ljude i sportiste - upravo ono što je cilj našeg kluba", stoji u saopštenju tim iz Konjica.

Oglasi

🌟 Dobrodošao nazad, Zajko Zeba! 🌟 S velikim uzbuđenjem i ponosom objavljujemo povratak Zajka Zebe u našu ekipu Futsal...

Posted by Futsal Klub Konjic on Saturday, February 3, 2024

Poznato je od ranije da je Zeba zaljubljenik u futsal, a odlučio je da još uvijek igrački pomogne. Nema sumnje da će njegovo iskustvo biti od velike pomoći timu iz Konjica koji nije u baš dobroj poziciji.

Po završetku fudbalske karijere, Zeba je ostao uz najvažaniju sporednu stvar na svijetu. Iako su mnogi očekivali da bi mogao i na trenersku klupu, odlučio se za malo drugačiju funkciju.

Zeba je na funkciji direktora FK Igman Konjic koji ove sezone ima za cilj opstanak u društvu najboljih, a ekipa je tokom zime bila dosta aktivna na sklapanju igračkog kadar i vidjet ćemo kako će to izgledati na proljeće.

Nema sumnje da će ljubitleji futsala uživati u novim Zebinim majstorijama u dresu Futsal kluba Konjic.

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

Pomenuti klub sa juga naše zemlje je u teškoj situaciji u posljednjem periodu, pokušavaju se stabilizovati, a taj turbulentan period se odrazio i na rezultate ovog kluba.

Tako je FC Konjic trenutno osmo plasirani u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine skupina jug sa pet osvojenih bodova. Lider u ovoj grupi je Čulin Mlin sa 21 osvojenim bodom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi