Ukrajinka koja je zaludila svijet otkrila tajnu za koju niti jedan muškarac nije želio znati

Objavom na Instagramu

Ukrajinka koja je zaludila svijet otkrila tajnu za koju niti jedan muškarac nije želio znati

Admin Čaušević

Julija Gerasimova, poznata ukrajinska odbojkašica, postala je prva internet senzacija svojim šarmantnim plesom dok je nastupala u Turskoj.

Gerasimova je osvojila interent plesom i postala je jako popularna, posebno među muškom popoulacijom jer su mnogi za nju pokazali interes.

Međutim, nakon godina šutnje i vještog prikrivanja 34-godišnja Ukrajinka je prije nekoliko dana otkrila tajnu koju je čuvala svih ovih godina.

Naime, Gerasimova je objavila prvu i za sada jedinu zajedničku fotografiju sa svojim dečkom uz kratki opis: "Devet".

Oglasi

Riječ "devet" uz koju su srce i prsten jasan je znak da je njeno srce zarobljeno već skoro deceniju, ali da je sve uspješno prikrivali.

Nekoliko dana prije objave fotografije sa dečkom dala je najaviti da je zauzeta tako što je objavila fotogarfiju sa zlatnim prestenom na desnoj ruci.

Nema sumnje da će ova objava značiti i odjavu brojnih muškaraca sa njenog profila, međutim teško je vjerovati da će joj to zasmetati.

Inače, posljednji klub za Ukrajinku bio je Rapid iz Bukurešta, a po okončanju sezone pristala je na trenerski angažman u jednoj školi odbojke.

Ukrajinka će početi saradnju sa Natalijom Klimenovom s kojom je bila saigračica šest godina, a sada su se odlučile za novi poduhvat.

Dok je igrala za ekipu Karayollari uočio jedne utakmice ona je zavodljivim plesom gestikulirala nekome da je pozove i tako je osvojila internet. 

Top Komentari

Joe17
Ova zaludila cijeli svijet? Hebala vam ona sve najmilije!!
2 0
user1574859714
E bas nemam srece.Taman sam skupio hrabrosti da joj se javim.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi