OK Bosna ambiciozno u novu sezonu

Osnovali i drugu ekipu

OK Bosna ambiciozno u novu sezonu

E. Oštraković

Novoimenovana Uprava odbojkaškog kluba Bosna u sastavu, Emir Haračić, Seid Fazlagić, Džermin Pašić, Mirsad Fatić i Almir Hodžić kao predsjednik kluba, mahom bivši igrači Bosne i sportski entuzijasti odlučili su ambiciozno ući u projekat sezona 2020/21.

Tako je odlukom uprave kluba, odbojkaški klub Bosna iz Sarajeva ove sezone napravila svojevrsni presedan u odbojkaškim krugovima.

Naime, u vrijeme kada se mnogi klubovi u BiH gase iz finansijskih razloga, Bosna u ovoj sezoni ima dvije ekipe.

Dok se prva ekipa odbojkaškog kluba Bosna uz pojačanja takmiči u Premijer ligi BiH, razvojna ekipa mahom sastavljena od mladih igrača, stasalih iz škole odbojke ovog kluba uz nekoliko prekaljenih igrača prebačenih iz prve ekipe, nastupa u drugom rangu takmičenja.

Potražite više informacija na temu Odbojkaško prvenstvo BiH (M):

U klubu ne kriju da na ovom putu računaju i na podršku institucija.

Danas su "studenti" trebali u prvom kolu dočekati ekipu Žepča, ali gosti nisu doputovali. Utakmica će vjerovatno biti riješena za zelenim stolom u korist Bosne službenim rezultatom 3:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi