Pionirke Smeča prvakinje Federacije Bosne i Hercegovine
Sjajan uspjeh mladih odbojkašice iz Lukavca

Odbojkašice iz Lukavca na kraju bile su najbolje

Pionirke Smeča prvakinje Federacije Bosne i Hercegovine

E. Dindić

Veliki uspjeh mladih odbojkašica iz Lukavca.

Pionirke ŽOK Smeč Lukavac prvakinje su završnog turnira na Federalnom novi za pionirke koji se održao protekli vikend u Kaknju.

Prvog dana sjajne izabranice Jasminke Valjevac savladale su domaćina rezultatom 3:1, da bi drugog dana ponovo upisale pobjedu identičnim rezultatom, ali nad ekipom Sarajeva. U posljednjem susretu savladale su Maglaj sa rezultatom 3:2, te sa ukupno tri pobjede iz isto toliko susreta postale prvakinje Federacije BiH u kategoriji pionirki.

Najbolja igračica turnira je Amina Buljubašić članica tima iz Lukavca. Osim nje za najboljeg blokera proglašena je Nermina Kovačević, dok je najboljih dizač turnira Belma Salihović iz istoimenog kluba. 

Potražite više informacija na temu Odbojkaško prvenstvo BiH (Ž):

Trener ove sjajne generacije odbojkašica iz Lukavca je Jasminka Valjevac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi