Tamara Češić: Atmosfera u ekipi nakon tri vezane pobjede je sjajna

SOK Mostar sutra dočekuje ŽOK Sloboda

Tamara Češić: Atmosfera u ekipi nakon tri vezane pobjede je sjajna

Povratnice u Premijer Ligu BiH, odbojkašice SOK Mostar sjajno su krenule u novu sezonu koju su otvorile uvjerljivom pobjedom na gostovanju protiv ekipe Novog Grada. 

Sutra će djevojke iz Mostara u okviru 2. kola PL BiH dočekati rivala s kojim će odmjeriti snage i u finalu Kupa FBiH, odbojkašice ŽOK Sloboda.

Tim povodom, jedna od najboljih odbojkašica SOK Mostar Tamara Češić najavila je za SportSport.ba sutrašnju utakmicu protiv Tuzlanki

"Poslije trijumfa u polufinalu Kupa FBiH, samim tim i plasmana u finale tog natjecanja ispisale smo nove stranice povijesti SOK Mostar" - otpočela je Češić te dodala slijedeće:

Potražite više informacija na temu Odbojkaško prvenstvo BiH (Ž):

"Sutra u svojoj dvorani dočekujemo ekipu Slobode protiv koje smo, moram reći, uvijek igrale sjajnu odbojku".

"Obzirom da se utakmice Kupa i prvenstva nažalost odigravaju zadnja dva tjedna srijedom pa odmah zatim subotom igramo prvenstvo, moram priznati da je naporno. Sa Slobodom smo pretprošle godine u Premijer Ligi  igrali dvije utakmice u prvenstvu, s time da smo na gostovanju gubili 2:0 u setovima i preokrenule u našu korist te pobjedile 3:2. Drugu utakmicu na domaćem terenu smo vodile 2:0 tu istu ekipu i izgubili rezultatom 3:2, samim tim sutrašnja utakmica bi mogla pokazati kako treba odbojka da se igra i vjerujem da ćemo se i mi i Sloboda boriti do kraja. Najbitnije je da je atmosfera u klubu pozitivna poslije tri vezane pobjede, dvije u Kupu i jedne u PL. Dat ćemo sve od sebe dati  da sutra ostvarimo pobjedu. Lopta je okrugla, potrudit ćemo se i želimo pokazati da zaslužujemo biti u najvišem rangu bh. odbojke.
Sve ljubitelje sporta a naročito odbojke pozivam sutra u dvoranu na Bijelom Brijegu da nas podržite a mi ćemo vam pružiti veliku borbu i vjerujem odličnu igru" - rekla je Tamara Češić u najavi sutrašnje utakmice koja se igra u 14h u dvorani na Bijelom Brijegu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti