Tamara Ćešić: Finale Kupa FBiH naša je velika prilika za trofej
Osim igrom Tamara Češić plijeni i izgledom

SOK Mostar dočekat će OK Sloboda u finalu Kupa FBiH

Tamara Ćešić: Finale Kupa FBiH naša je velika prilika za trofej

Nedjelja će u gradu na Neretvi biti dan rezerviran za odbojku, točnije odbojkašice SOK Mostar koje će u dvorani na Bijelom Brijegu pokušati doći do trofeja Kupa FBiH.

Mostarske odbojkašice, popularne "Sokice" dočekat će u finalnoj utakmici odbojkašice Slobode iz Tuzle, ekipu s kojom se vrlo dobro poznaju i s kojima u pravilu uvijek igraju dramatične mečeve. 

Da neće biti lako svjesna je i kapetanica SOK Mostar i najbolja igračica ekipe Tamara Ćešić:

"U goste nam u ovom povijesnom meču dolazi dobro znana ekipa Slobode s kojom po pravilu uvijek igramo sjajne i neizvjesne mečeve" - otpočela je Ćešić i dodala:

Potražite više informacija na temu Odbojkaško prvenstvo BiH (Ž):

"Vjerujem da će i ova finalna utakmica biti jednako zanimljiva i nimalo lagana za nas. Obje prvenstvene utakmice završile su rezultatima 3:2, u Tuzli su slavile one, mi u Mostaru pa ne bi bilo nikakvo čudo da i nedjeljni meč ode u pet setova. Smatram da je ovo velika stvar za SCM Mostar, za nas kao klub a i za sam grad Mostar te sve ljude koji su uz nas kao sport koji nije u prvom planu u gradu na Neretvi. Osobno mi je jako velika čast zaigrati ovo finale za klub iz jednog od najljepših gradova, grada koji je na kraju krajeva zaslužio da se jedan ovakav događaj odvije u njemu. Bilo bi lijepo kada bi svi ljubitelji odbojke i sporta u nedjelju došli u dvoranu i podržali nas u nastojanju da osvojimo ovaj trofej. U svoje ime i u svojih suigračica mogu obećati da ćemo dati sve od sebe da trofej ostane u Mostaru, tj. u vitrinama SOK Mostar. Ovim putem posebno bih se zahvalila i ravnatelju SCM Mostar Draganu Mikuliću što je uspio omogućiti da ovo finale odigramo u Mostaru, na svom parketu, a ja još jednom ponavljam i obećavam veliku borbu koja će nam omogućiti pobjedu i samim tim plasman na završnicu državnog Kupa" - izjavila je Tamara Ćešić, kapetanica SOK Mostar pred veliku nedjeljnu utakmicu za nju i njen klub. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi